Andreea Esca a venit cu soacra la parada modei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna care se încheie a fost, fără doar şi poate, săptămâna modei. Întâmplător sau nu, mai mulţi designeri şi firme de prestigiu şi-au programat obligatoriile prezentări de

Săptămâna care se încheie a fost, fără doar şi poate, săptămâna modei. Întâmplător sau nu, mai mulţi designeri şi firme de prestigiu şi-au programat obligatoriile prezentări de toamnă în intervalul acesta, aşa că lumea mondenă a Capitalei s-a mutat dintr-un loc în altul şi a avut "întâlnire" aproape în fiecare seară.
Cu doar o seară înainte de a decola spre China în interes de afaceri, creatoarea Nora Bălănică şi-a prezentat colecţia toamnă-iarnă "Silk for my heart". şi pentru că designerul are o slăbiciune pentru mătase, culori pure, degradeuri şi pentru croielile clasice, dar cu note moderne, la parada de la Hotelul Phoenicia au asistat femei de afaceri, femei de succes, femei care sunt nevoite să facă faţă obligaţiilor profesionale şi să fie mereu elegante. Iuliana Marciuc (îmbrăcată la emisiunea ei de "Nora B"), Elisabeta Lipă, Adina Buzatu, Ilinca Vandici, Diana Bişinicu (Pops), creatorii Flora Năstase şi Daniel Mărgărit, Monica Stan (High Life Confidential, care este şi imaginea casei de modă) s-au aflat printre invitatele de onoare, dar nici bărbaţii n-au ratat momentul Cozmin Guşă, însoţit de solistul de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu (liderul PIN pe judeţul Sălaj), a sosit la seara Norei şi a dat cu ochii nu doar de manechine, dar şi de adversarul său politic, Aurelian Pavelescu.
Seara Guess a fost una marcată de strălucire. De la organizare, la prezentarea care a încântat publicul. Designerii colecţiei Guess Jeans Woman şi Guess Jeans Men au adus în actualitate personajele lui Oscar Wilde şi au plecat de la ideea că femeile trebuie să se exprime pe ele însele, adaptând hainele firmei stilului personal în orice ocazie din zi. Tendinţa "Winter Glamour" a avut-o ca muză pe Carrie Bradshaw din serialul "Sex in the city" (pulovere din lână sau mohair, decorate cu imprimeuri folk, la care sunt asortate eşarfe din lână de diferite culori şi mănuşi lungi cu inserţii de pietre colorate sau pălării), iar cea numită "Rendez-vous" s-a dorit un omagiu adus frumoasei Marilyn Monroe care, îmbrăcată în celebra rochie de satin, a cucerit o lume întreagă
Nota de originalitate a prezentărilor Guess este dată de defilarea, alături de maturi, a copiilor de vârste preşcolare care îşi iau foarte în serios rolul de manechini Printre ei s-au aflat şi Ionuţ şi Melissa, cei doi copii ai fotbalistului Sabin Ilie şi ai Letei, fosta sa soţie, cea care deţine franciza în România pentru firma americană. La prezentarea de la Hotelul Marriott, Andreea Esca a venit însoţită nu doar de soţul ei, Alexandre Eram, ci şi de soacra sa, aflată în vizită în România. şi tot la capitolul "surprize, surprize", Monica Columbeanu a apărut pentru prima dată la un eveniment monden neînsoţită de Irinel, aflat cu afaceri peste hotare. şi dacă au fost surprize, au fost şi ciudăţenii: la una dintre mesele din holul hotelului au zăbovit timp de mai multe ore Lili Sandu, Ileana Lazariuc şi Elena Băguci. Niciuna dintre ele n-a avut curiozitatea să vadă ce şi cum mai este pe la Guess O fi fost mai interesantă lumea de pe hol decât moda de pe podium!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite