Andra un "vis de iarnă" pentru fani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prag de sărbători, Andra îşi face fericiţi fanii prin lansarea unui nou album. Şi nu unul oarecare, ci dedicat în totalitate acestei perioade speciale, Crăciun şi Anul Nou, când toată

În prag de sărbători, Andra îşi face fericiţi fanii prin lansarea unui nou album. Şi nu unul oarecare, ci dedicat în totalitate acestei perioade speciale, Crăciun şi Anul Nou, când toată lumea ascultă colinde. Pentru a fi pe placul celor care o apreciază atât de mult, Andra a lansat miercuri, 12 decembrie, în Carrefour Orhideea, "Vis de iarnă", primul său album de colinde!


Pentru toţi cei care au visat mereu să o cunoasca pe Andra, să îi vorbească sau să se fotografieze cu ea, MediaPro Music şi artista (a cărei modestie este deja celebră) le-au îndeplinit acum, în preajma sărbătorilor, această dorinţă. Aşadar, miercuri, pe lângă visul lui Andrei de a lansa un album de colinde, s-au îndeplinit şi visurile de iarnă ale tuturor fanilor ei! Sesiunea de autografe, care a durat mult mai mult decât era programat, s-a desfăşurat într-o adevărată atmosferă de Crăciun, pe fundalul sonor al colindelor cântate de Andra.


Albumul "Vis de iarnă" conţine 10 melodii dedicate sărbătorilor de iarnă, colinde tradiţionale româneşti, precum "Sus la poarta Raiului", "O, ce veste minunată!", "Moş Crăciun" sau "Deschide uşa, creştine!", dar şi melodii internaţionale dedicate acestei perioade "Silent night" sau "All I want for Christmas is you". "Vis de iarnă" este singura melodie de pe album care a fost compusă special pentru Andra de către tânărul compozitor Andrei Tudor (fiul lui Ionel Tudor şi al Andreei Andrei) şi, totodată, singurul cântec de iarnă de pe acest material muzical căruia i s-a făcut videoclip.


Darurile de Crăciun din acest an vin de la Andra şi MediaPro Music sub forma celui mai frumos album de colinde: "Vis de iarnă".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite