Anda & Victor, geloşi în "limite normale"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amândoi au dansat pentru a îndeplini visul cuiva. Dar au ajuns în cele din urmă să-şi îndeplinească propriul vis: acela de găsi fericirea în cuplu. Anda Adam şi Victor Slav s-au

Amândoi au dansat pentru a îndeplini visul cuiva. Dar au ajuns în cele din urmă să-şi îndeplinească propriul vis: acela de găsi fericirea în cuplu. Anda Adam şi Victor Slav s-au îndrăgostit pe paşi de dans, iar acum se iubesc, se alintă şi sunt geloşi "în parametri normali", cum declară chiar ei.

"Amândoi eram foarte implicaţi în ce aveam de făcut la <> şi ne-am considerat simpli colegi. Întâmplarea a făcut că ne-am aşezat unul lângă celălalt la prima întâlnire cu toată echipa <> . După aceea, Anda a fost foarte ocupată cu concertele şi amândoi eram concentraţi asupra repetiţiilor. Vreme de trei, patru săptămâni ne-am întâlnit doar în timpul concursului, iar prima dată când am ieşit împreună a fost atunci când Anda a fost eliminată din competiţie", povesteşte Victor.

Înainte de "Dansez", cei doi nu se ştiau foarte bine. "Pe Anda o consideram o artistă talentată, cu o voce bună şi ascultam piesele ei, întâmplător, la radio şi televizor", spune Victor. Nici Anda nu s-a uitat prea des la rubrica prezentată de Victor. Chiar dacă nu a fost dragoste la prima vedere, Anda şi Victor se iubesc.

"Poate sunteţi surprinşi, dar petrecem foarte mult timp împreună! Facem tot posibilul să ne sincronizăm şi să stăm unul cu celălalt cât mai mult posibil. Mergem la sală împreună, iar atunci când timpul ne permite, Victor mă însoţeşte la concerte", spune Anda. Cei doi se pare că s-au şi mutat împreună: "În puţinul timp petrecut acasă, ne place foarte mult să ne uităm la filme pentru că ne destind şi ne relaxează".

Cât despre o vacanţă, încă n-au avut timp. Dar când îl vor avea, nu-i interesează destinaţia: "Nu contează dacă mergem la Mamaia sau în Tahiti, suntem foarte fericiţi atâta vreme cât suntem împreună!".

Dacă de alintat se alintă şi recunosc că o fac folosind cuvinte dintre cele mai haioase, şi la capitolul gelozie bifează: "Suntem, dar în parametri normali".

Despre el

Victor Slav s-a născut la 5 iunie 1980. Actualul prezentator al rubricii Meteo de la Ştirile PRO TV a urmat la 17 ani un curs de modeling şi a cochetat o vreme cu această lume. Cu toate acestea, s-a remarcat în 2001 când a participat la concursul "Vara ispitelor". Deşi este pasionat de ceea ce face în televiziune, pentru Victor, cea mai importantă rămâne familia.

Despre ea

Anda Adam s-a născut la 27 aprilie 1980. S-a lansat în showbiz la vârsta de 16 ani. Piesa "Nu mă uita", cântată alături de RACLA, sau "Fete rele", melodia interpretată în duet cu Marijuana, au făcut-o celebră. Iar Anda a continuat să rămână în atenţia media atât datorită carierei solo, cât şi a acţiunilor la care a participat, caritabile sau mondene.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite