Anda Adam şi Simplu ies în Herăstrău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mare concert în parc! Bucureştenii sunt invitaţi la o petrecere aniversară, care va dura şase ore. Sunt somaţi să danseze, n-au ce pierde! În ziua în care împlineşte 14 ani, echipa ProFM

Mare concert în parc! Bucureştenii sunt invitaţi la o petrecere aniversară, care va dura şase ore. Sunt somaţi să danseze, n-au ce pierde! În ziua în care împlineşte 14 ani, echipa ProFM schimbă lumina artificială din studio pe cea a soarelui. Moderatorii vor părăsi locul de muncă obişnuit şi vor ieşi în Herăstrău, pentru a organiza o mare Circotecă.

Duminică, începând cu ora 14.00, circul se îmbină cu prestaţiile live, în Parcul Herăstrău. La acest eveniment, spectatorii sunt cei care vor primi cadouri! Simplu, Anda Adam, Delia, Mateo, Connect-R, Alex, Cream şi Andreea Bălan vor fi alături de ProFM şi le vor oferi celor prezenţi prestaţii live. Pentru ca nimeni să nu rateze nimic, este indicat ca fanii trupelor menţionate să fie prezenţi în parc începând cu ora 14.00.

Scamatorii, jocul Super Titi live, dansatori profesionişti şi clovni sunt doar câteva dintre surprizele pe care ProFM le-a pregătit celor care vor veni la ziua lui. Circoteca ProFM îşi va ţine porţile deschise până la ora 20,00. Muzica se va auzi până departe, promit organizatorii… Cu siguranţă nu va deranja pe nimeni.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite