Anchetatorii i-au luat probă de salivă Stanei Anghelescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul consilier prezidenţial Stana Anghelescu a fost audiat, ieri, la Parchetul Tribunalului Bucureşti, în dosarul privind sinuciderea soţului ei, Florian Anghelescu. Anchetatorii i-au luat o

Fostul consilier prezidenţial Stana Anghelescu a fost audiat, ieri, la Parchetul Tribunalului Bucureşti, în dosarul privind sinuciderea soţului ei, Florian Anghelescu. Anchetatorii i-au luat o probă de salivă pentru ADN, Stana Anghelescu având contact cu Florian Anghelescu imediat după tragicul eveniment, când a încercat să îi dezlege cordonul cu care s-a spânzurat.
Conform adjunctului prim-procurorului Parchetului Capitalei, Marius Iacob, Stana Anghelescu şi-a menţinut declaraţiile date în ziua sinuciderii soţului său. Anchetatorii susţin că nu există alte elemente care să contrazică în vreun fel ipoteza sinuciderii. Stana Anghelescu a mai dat şi un supliment de declaraţie în care a arătat că a avut mici diferende cu soţul ei, în special din pricina afacerilor şi, mai mult, a recunoscut că la un moment dat s-a pus chiar problema divorţului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite