Anca Sigartău şi-a făcut şcoală de teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anca Sigartău interpretează rolul Ingenuei în celebrul spectacol "Şase personaje în căutarea unui autor", găzduit mâine seară de sala Izvor a Teatrului Bulandra. Actriţa

Anca Sigartău interpretează rolul Ingenuei în celebrul spectacol "Şase personaje în căutarea unui autor", găzduit mâine seară de sala Izvor a Teatrului Bulandra.

Actriţa mărturiseşte că, deşi rolul nu este unul de anvergură, este foarte recunoscătoare pentru reîntâlnirea cu regizorul Liviu Ciulei, un mentor de neegalat pentru ea, chiar dacă "în severitatea lui îţi dă iniţial impresia că nu ai nicio libertate de creaţie. În realitate, rolul nu se putea face altfel." De curând, actriţa a înfiinţat o companie privată de producţie teatrală, cu care îşi propune să ofere cursuri de teatru copiilor. Vârsta de pornire a cursurilor este de minimum 14 ani, dar, fiind asaltată de cereri din partea copiilor mai mici, încă nu a hotărât acest aspect. În restul timpului… joacă şi regizează.

Lucrează la un rol în filmul "Marilena" al regizorului Mircea Danieliuc şi, în paralel, regizează dublarea unor filme populare de desene animate.

Momentan se "amuză" cu filmul "Ratatouille" al studiourilor Pixar Animations, care va avea curând premiera în România. Anca Sigartău a susţinut aseară un recital de jazz alături de orchestra Duke Ellington, invitată în premieră la Sibiu. Acest eveniment i-a prilejuit artistei bucuria intensă a unui vis împlinit.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite