Anastasia Lazariuc a înflorit lângă iubitul mai tânăr- Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anastasia Lazariuc a înflorit lângă iubitul mai tânăr- Revista presei mondene
Anastasia Lazariuc a înflorit lângă iubitul mai tânăr- Revista presei mondene

Presa mondenă de azi scrie despre povestea de dragoste a Anastasiei Lazariuc cu Leonard Iosefini junior,  fetele de la Bambi care cântă pe 300 de euro sau despre Mihaela şi Dani care au comandat pizza în miez de noapte. Printre alte subiecte, Daniela Crudu a îmbrăcat o vestă cu sâni, iar Ethan Hawke se va plimba prin Bucureşti cu un Maserati de 140.000 euro.

Anastasia Lazariuc a înflorit lângă iubitul mai tânăr! Amor nebun între Anas­­tasia Lazariuc şi iluzionistul Leonard Iosefini junior! Chiar dacă e cu zece ani mai tânăr decât iubita sa, magicianul nu şi-a luat ochii de la Anastasia, joi, la lansarea noului ei album, unde a fotografiat-o non-stop, fiind aproape nedezlipit de ea, scrie Click!.

Concerte de criză! Fetele de la Bambi au ajuns să cânte pe 300 euro. Deşi apar la televizor aranjate, fardate şi îmbrăcate în haine scumpe, nu mulţi ştiu că surorile Denisa şi Raluca Tănase cântă acum pe mai nimic. Ele cereau până nu de mult câte 1.000 de euro pentru un spectacol, numai că acum se mulţumesc chiar şi cu aproape un sfert din tarif, fiind date de gol chiar de impresarul lor, Florin Petrescu, alias Axinte: "A venit tatăl lor la mine şi mi-a zis să le iau peste tot, fiindcă acceptă să cânte chiar şi pentru 300-400 de euro. Într-o duminică m-am trezit cu ele la un botez, deşi nu le chemasem să cânte. Când le-am întrebat ce caută acolo, ele mi-au răspuns că vin după mine peste tot", a declarat el, pentru Click!.

Mihaela şi Dani au comandat pizza în miez de noapte
. Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil şi-au petrecut o nouă noapte împreună, a cincea, de când diva a revenit în România. Orele petrecute la garsonieră joi spre vineri au fost unele speciale, cu atât mai mult, cu cât vizita Mihaelei în România se apropie de sfârşit, scrie Libertatea.

Daniela Crudu: Şi-a tras vestă cu sâni
. Asistenta lui Răzvan şi Dani a tras o porţie zdravană de frig, joi noaptea, când a defilat în rochii vaporoase, într-un club bucureştean. După ce şi-a terminat jobul, bruneta s-a refugiat în culise, nerăbdătoare să se îmbrace în propriile haine. Cu acest prilej, Daniela Crudu a etalat o vestă de blană, cu o croială specială în zona bustului. Mai precis încă o pereche de sâni, scrie Cancan.

Ethan Hawke se plimbă prin Bucureşti cu un Maserati de 140.000 euro. Actorul din "Gattaca", vine astăzi în România. El va deschide, în această seară, Balul de caritate de Halloween, organizat la Palatul Parlamentului de Asociaţia Ovidiu Rom şi de Leslie Hawke, mama artistului. Libertatea scrie că Ethan va fi aşteptat la aeroport cu un Maserati Quattroporte, în valoare de 140.000 de euro, pe care-l va avea la dispoziţie pe parcursul vizitei la Bucureşti.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite