Anarhie pură, intrigă cu Woody Allen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

LANSARE Cartea uneia dintre cele mai controversate celebrităţi de la Hollywood se găseşte la Humanitas Artiştii neînţeleşi, dame din cercurile înalte, acestea sunt personajele pe care

LANSARE Cartea uneia dintre cele mai controversate celebrităţi de la Hollywood se găseşte la Humanitas

Artiştii neînţeleşi, dame din cercurile înalte, acestea sunt personajele pe care regizorul Woody Allen le atacă, folosindu-se de umorul său fin, într-un volum cu multă substanţă.

"Sam, ai parfumat prea tare pantalonii", "A greşi e omeneşte, a pluti - divin" sau "Exerciţii de gimnastică, existenţă otrăvită, ultima dublă", sunt doar o parte din titlurile cu care regizorul încearcă să-şi contrarieze criticii, să-şi răsfeţe cititorii.

Textele, scrise aparent în joacă de un autor dotat cu o imaginaţie febrilă, vor condimenta existenţa multora dintre noi.

"Anarhie pură" conţine optsprezece proze, dintre care opt sunt publicate în premieră. Din fiecare răsare un Woody Allen hâtru, alert şi irezistibil.

Pasionat de muzică

Reuşeşte să îmbie drama şi comedia ca nimeni altul. Actor şi regizor, Woody Allen poate fi considerat un virtuoz al genului parodic. Indrăgostit de muzică,Woody Allen îşi va încerca în curând clarinetul la Montreal. Celebrul regizor va cânta, pentru prima dată anul acesta, la Festivalul Internaţional de Jazz (26 iunie - 6 iulie).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite