Analia Selis nu va renunţa niciodată la stilul latino

0
Publicat:
Ultima actualizare:

înseamnă casa, locul unde mă văd şi în viitor, locul unde îmi voi creşte copiii. În plus, am o relaţie caldă cu publicul de aici, sunt fani care vin la toate concertele mele, corespondăm

înseamnă casa, locul unde mă văd şi în viitor, locul unde îmi voi creşte copiii. În plus, am o relaţie caldă cu publicul de aici, sunt fani care vin la toate concertele mele, corespondăm pe mail, încerc să fiu apropiată de ei. Sunt şi oameni cărora nu le place muzica mea, dar mă respectă pentru munca pe care o fac", declară cu sinceritate Analia. Ea nu intenţionează ca vreodată să-şi schimbe stilul muzical, pentru că, dincolo de moda unui anumit moment, crede că ceea ce cântă acum o reprezintă: "Muzica mea vorbeşte despre mine, despre originile mele, nu e ceva care să se schimbe în funcţie de modă".
Fidelă muzicii latino, Analia admiră însă artiştii români care înclină spre alte stiluri. ştefan Bănică junior, Loredana, Tudor Chirilă, Keo şi Andra sunt doar câţiva dintre soliştii apreciaţi de solista din Argentina. "Eu apreciez foarte mult munca, profesionalismul, dăruirea. Îmi plac artiştii care au o trupă în spate, cu care lucrează zi şi noapte", îşi dezvăluie Analia criteriile de evaluare.
Ea însăşi munceşte foarte mult pentru fiecare album, pentru fiecare piesă sau videoclip. şi, până acum, eforturile i-au fost răsplătite: "Primul album,
Aqui, hoy
, mi-a adus multă bucurie şi a fost bine primit de public. Sper ca şi cel de acum, lansat de Mediapro Music, să se bucure de acelaşi succes. Este un album la care ţin foarte mult pentru că multe dintre melodii sunt compuse de mine. Cele zece piese sunt în stilul latino pop, uşor diferit de ce se ştie până acum în ce priveşte aranjamentul muzical şi linia melodică. Am abordat muzica folclorică, tradiţională din America Latină, transpusă însă pe ritmuri pop, moderne, occidentale", spune Analia.
Ce mai urmează, ce îşi mai doreşte? "Un copil, care va veni la anul! Sunt fericită aici, în România, am o relaţie foarte bună cu familia lui Răzvan, cu mama lui, care este o femeie deschisă, modernă, care ştie să ne fie alături, dar şi să ne respecte intimitatea. În plus, este o gospodină excelentă. Prietenii mei din România au devenit unul dintre motivele pentru care sunt aici…."

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite