Românul Horia Creţan, erou în America - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românul Horia Creţan, erou în America - Revista presei mondene
Românul Horia Creţan, erou în America - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie pe larg despre fapta de eroism a românului Horia Creţan, emigrat în America, la New York,  care şi-a riscat viaţa pentru a salva din flăcări un băieţel de patru ani. Printre celelalte subiecte se numără noua cucerire a lui Dan Chişu, telenovela familiei Columbeanu, testamentul lui Valeriu Lazarov şi, nu în ultimul rând, veşmintele preoţeşti cu cristale Swarovski.

Românul Horia Creţan, erou în America. Un român stabilit de 15 ani în America a cucerit o lume întreagă, după ce a scos din flăcări, un băieţel de 4 ani, la New York. Horia Creţan a devenit erou, însă, în spatele celebrităţii căpătate peste noapte, românul ascunde o poveste emoţionantă de viaţă. El nu şi-a mai văzut familia din 1994. La 18 ani a plecat din România să-şi croiască o soartă mai bună, iar viaţa l-a dus departe de familie, peste Ocean. Horia, acum în vârstă de 33 de ani, a avut noroc să răzbească în "ţara tuturor posibilităţilor". Horia Creţan este acum proprietarul unui mic magazin din Bronx şi, recent, un erou al New York-ului, scrie Click!

Dan Chişu a mai bifat o cucerire. Burlac convins, Dan Chişu (54 de ani) bifează cucerire după cucerire. A trăit poveşti de dragoste cu cele mai frumoase şi râvnite femei din showbiz, dar nici una nu l-a convins că are calităţile necesare pentru a o duce la altar. Dan Chişu nu s-a dezis nici de data aceasta şi a demonstrat că îşi menţine pasiunea pentru tinerele sub 30 de ani. Maestrul în gastronomie a venit, joi seara, la premiera filmului „Francesca" la braţul unei superbe brunete, abia trecută de 20 de ani, dezvăluie Click!

Dinu Dmaschin, poveste de dragoste cu mama Irinei Columbeanu. Băcăuanul Dinu Damaschin a sosit la Bucureşti pentru a o cere de nevastă pe mama Monicăi Columbeanu. Convins că soţia lui Irinel e fiica lui, controversatul om de afaceri a poposit, cu două zile în urmă, la poarta vilei milionarului de la Izvorani. După vreo 15 minute de lamentări în faţa porţii vilei de la Izvorani, Dinu şi-a dat seama că nu are nici o şansă să fie primit în casa miliardarului, aşa că a plecat la biroul din Calea Victoriei al lui Columbeanu, însă paznicii nu l-au lăsat să intre, motivând că omul de afaceri nu e acolo, relatează Libertatea.

Roberto Lazarov a preluat afacerea tatălui său. Cu toate că foştii colaboratori ai lui Valeriu Lazarov se aşteptau ca Augusta, văduva producătorului, să se ocupe de compania lui din Romania, se pare că testamentul a dictat altfel. Avocaţii familiei Lazarov definitivează acum actele pentru împărţirea averii producătorului după deschiderea testamentului. Deşi documentele vor fi finalizate în maximum o săptămână, două lucruri sunt certe - Roberto (29 de ani), fiul din a doua căsătorie a lui Valeriu Lazarov va prelua afacerea din România, iar Valerio (37 de ani), fiul cel mare, pe cea din Madrid, dezvăluie CanCan.

Haină de preot cu pietre Swarovski. Desfăşurat zilele acestea la Cluj, Târgul de veşminte bisericeşti a prezentat celor interesaţi, pe lângă clopote electromagnetice, toacă automată sau maşini de brodat computerizate, şi straie de preot care respectă ultimele tendinţe în modă. E vorba despre sutane de mătase, brodate cu fir de aur şi împodobite cu cristale Swarovski. O astfel de haină, cu un milion de împunsături de broderie şi şapte cristale, costă 1.000 de euro şi deja există numeroase cereri pentru ea, scrie Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite