Nordsee în America House

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nordsee în America House
Nordsee în America House

Nordsee, unul dintre cele mai mari lanţuri de restaurante din Europa, va deschide până la sfârşitul acestui an al patrulea restaurant din Bucureşti şi primul său restaurant stradal în Capitală.

Restaurantul, specializat în comercializarea de preparate din peşte şi fructe de mare, este operat de către Darcom Sea Food, deţinatoarea masterfrancizei Nordsee şi va ocupa o suprafaţă de 300 de metri pătraţi la parterul clădirii de birouri America House din Piaţa Victoriei, potrivit consultantului imobiliar care a asistat tranzacţia, CBRE Eurisko. „Este primul restaurant stradal Nordsee în Bucureşti şi al patrulea după cele din centrele comerciale Băneasa Shopping City (2) şi AFI Cotroceni Park. Pentru restaurantul din America House, valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 600.000 de euro,” a declarat Cristian Farmache, acţionar al companiei Darcom Sea Food.


Retailul stradal şi-a revenit


Agentul tranzacţiei spune că a văzut o reabilitare a acestui segment încă de la sfârşitul primului semestru din acest an.  „În această perioadă se diferenţiază comercianţii puternici, care au o reţea echilibrată, o expunere corectă si produse adaptate puterii de cumpărare a clienţilor din aria de cuprindere. Pe segmentul retail stradal, încă din lunile mai, iunie se înregistrează o revigorare a activităţii, în special din partea restaurantelor şi cafenelelor,” spune Mihaela Mihalache, senior broker retail department al CBRE Eurisko.
Nordsee are peste 100 de ani de experienţă şi deţine la nivel internaţional peste 400 de restaurante în Germania, Austria, Elveţia, Cehia, Ungaria, Bulgaria sau Turcia. Toate restaurantele Nordsee din Germania şi Austria sunt operate de proprietar, în timp ce în celelalte ţări sunt operate în sistem de franciză.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite