Alternativă la DN 1 pe sub Aeroportul Băneasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O porţiune de drum de 10 kilometri va fi construită de la intersecţia străzilor Pipera şi Barbu Văcărescu, până la linia de centură din zona Otopeni. Potrivit proiectului, drumul,

O porţiune de drum de 10 kilometri va fi construită de la intersecţia străzilor Pipera şi Barbu Văcărescu, până la linia de centură din zona Otopeni.

Potrivit proiectului, drumul, cu câte două benzi pe sens, va avea două pasaje, unul peste calea ferată Bucureşti-Constanţa şi altul peste pachetul de linii de pe centură. Un alt pasaj cu o lungime de 300 de metri va fi săpat pe sub pista Aeroportului Băneasa.

"Lucrarea ar putea începe şi anul acesta dacă vor fi gata toate documentaţiile necesare demarării proiectului. Va costa 140.000.000 de euro şi este o alternativă pentru ieşirea spre DN 1", ne spune directorul Direcţiei Infrastructură din Primăria Capitalei, Gheorghe Udrişte. Construirea noului drum va dura doi ani şi jumătate de la demararea lucrărilor. Documentaţia tehnico-economică a proiectului a fost aprobată ieri de consilierii generali din Capitală.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite