Alison Mutler, despre femeia găsită moartă în casa din Primăverii: „Era un om cu o inteligenţă feroce”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prietena Cristinei Verona, jurnalista Alison Mutler de la Associated Press o descrie pe femeia de 44 de ani ca o persoană cu  o inteligentă deosebită.

EXCLUSIV Fostă colegă a ziaristei moarte în casa din Primăverii: ”Era o persoană foarte ciudată

„Era un om cu o inteligenţă feroce. Ştia şase limbi străine. A lucrat atât la ziare, reviste, cât şi în PR. S-a ocupat de partea de PR la Spitalul de Ochi. Cunoaşte foarte bine chiar limbi ca sârbă, slovenă, croată”, povesteşte Alison Mutler.

Jurnalista de la Associated Press mai spune că prietena ei era mare iubitoare de animale.” Iubea caii, câinii. Se ataşase foarte mult de un câine care i-a murit la 17 ani. Era un om perfect sănătos. Alerga în fiecare zi în Herăstrău. Mânca sănătos. Când mergeam la ea mă servea cu legume”, mai spune Multler.

Alison Muttle susţine că a vorbit de curând cu Cristina Verona şi nu i-a dat de înţeles că ar fi avut probleme. „Am vorbit cu ea la telefon de curând. Să fi fost 23 sau 24 iunie. A fost o discuţie despre petrecerea vacanţei. Era degajată. În ceea ce priveşte relaţiile personale, a fost căsătorită şi divorţase, însă a rămas în relaţii foarte bune cu fostul soţ”, a mai spus jurnalista de la Associated Press.

CITIŢI ŞI

Alison Mutler, despre femeia găsită moartă în casa din Primăverii: „Era un om cu o inteligenţă feroce”

Crimă ciudată în zona de lux Primăverii: Una dintre femeile moarte este jurnalistă şi a lucrat ca ofiţer la ONU

Moarte suspectă în Primăverii: blocul în care au fost găsite cele două victime se află lângă sediul Casei Naţiunilor Unite, păzit non-stop de jandarmi

Moarte misterioasă în Primăverii: femeia găsită spânzurată de calorifer este fostul redactor-şef de la Elle România şi Reader's Diges

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite