Alina Sorescu, fără emoţii la detector

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alina Sorescu a venit, în a treia zi a campaniei "Testează-te la detectorul de adevăr", şi a intrat în joc fără nici cea mai vagă emoţie. E drept că, la felul ei de a fi, ştia că nu are de

Alina Sorescu a venit, în a treia zi a campaniei "Testează-te la detectorul de adevăr", şi a intrat în joc fără nici cea mai vagă emoţie. E drept că, la felul ei de a fi, ştia că nu are de ce să se teamă de întrebări incomode. O elevă care a avut zece pe linie în cei 12 ani de şcoală, care acum este studentă la două facultăţi, care a început să cânte la patru ani în Minisong şi solo la opt ani, care nu se simte deranjată niciodată de faptul că tatăl ei o însoţeşte peste tot, fiindcă îl iubeşte şi ştie că el îi este nu doar impresar, dar şi cel mai vajnic apărător de "admiratori" nedoriţi - Alina chiar nu a avut nicio clipă emoţia că va fi pusă în situaţia de a răspunde la vreo întrebare delicată. Aşa că a ieşit sinceră ca un sfânt!
După ce s-a fotografiat împreună cu cei prezenţi la stand, Alina a plecat în viteză spre Televiziunea Română, unde se pregătea pentru a prezenta, pentru a treia oară consecutiv, selecţia naţională a Eurovision junior, care va fi transmisă în această seară pe TVR1 de la ora 20.15. şi, dacă ar fi să ne ghidăm după agenda ei full de angajamente (2 iunie - va fi prezentă la Zilele municipiului Alba-Iulia, 3 iunie - la Zilele oraşului Slobozia, iar la 5 iunie - la un spectacol la Teatrul de Stat din Baia Mare), înseamnă că Alina a ţinut cu tot dinadinsul să fie prezentă la detectorul de adevăr.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite