Alianţa D.A. a murit în Cameră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atanasiu, liderul deputaţilor liberali, Crin Antonescu, a preluat iniţiativa şi a anunţat, ieri, că grupul său nu mai votează decât acele legi care vizează integrarea sau îndeplinirea

Atanasiu, liderul deputaţilor liberali, Crin Antonescu, a preluat iniţiativa şi a anunţat, ieri, că grupul său nu mai votează decât acele legi care vizează integrarea sau îndeplinirea programului de guvernare.
Antonescu, susţinut de preşedintele PNL Bucureşti, Ludovic Orban, a reluat propunerea ca, în 2009, liberalii să aibă propriul candidat la funcţia de preşedinte. Cei doi au spus că nu sunt mulţumiţi de modul în care partidul lor l-a apărat pe Atanasiu. "PNL îşi taie craca de sub picioare", a comentat, ironic, liderul deputaţilor PD, Cristian Rădulescu, care a susţinut că decizia lui Antonescu nu afectează decât "guvernul PNL". "Dacă domnul Antonescu vrea să rupă Alianţa, atunci cum o să mai rămână partidul lui la guvernare?", a mai spus Rădulescu. Mai prudent, preşedintele PD, Emil Boc, a refuzat să facă orice comentariu, spunând că Antonescu nu vorbeşte în numele PNL. Liderii UDMR s-au ferit să intervină în războiul dintre PNL şi PD, spunând şi ei că aşteaptă o poziţie oficială a liberalilor.
Amănunte în pag. Politic

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite