Alexandru Rădulescu, reţinut pentru tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Neamatori, Alexandru Rădulescu, a fost reţinut, ieri, de procurorii Parchetului General, unde a fost transferată ancheta sa în care este

Preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Neamatori, Alexandru Rădulescu, a fost reţinut, ieri, de procurorii Parchetului General, unde a fost transferată ancheta sa în care este acuzat de tentativă de omor. El urmează să fie prezentat, astăzi, instanţei cu propunerea de arestare.
După ce rezultatul expertizei balistice a contrazis varianta lui Rădulescu, conform căreia puşca s-ar fi descărcat accidental, preşedintele AFAN a încercat să-şi mai spele din păcate, spunând că, practic, nu-l mai interesează de propria-i soartă, ci doar ca victima sa să trăiască. "Principala prioritate este salvarea vieţii tânărului şi nu mă interesează nimic altceva", a spus Rădulescu. Avocatul Cătălin Dancu a adăugat că Rădulescu va suporta cheltuielile de spitalizare în străinătate. "Am cerut familiei să ia legătura cu conducerea spitalului ca, în situaţia în care starea lui de sănătate se înrăutăţeşte după operaţia de astăzi (ieri n.r.), să le comunice oferta noastră fermă ca să-l transportăm pe cheltuiala noastră la cea mai importantă clinică de neurochirurgie din Europa", a declarat Dancu. Constantin Rădulescu a fost supus, ieri, unei noi intervenţii chirurgicale care a durat peste 6 ore.

Protest de solidaritate
Luni, colegii tânărului vor organiza, în Capitală, o acţiune de solidaritate faţă de situaţia în care se află Constantin Rădulescu. Manifestarea va avea loc, între orele 14.00 şi 15.00, în faţa Parlamentului, având ca scop sensibilizarea autorităţilor statului şi a opiniei publice în vederea evitării pe viitor a unor asemenea evenimente nefaste.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite