Alexandru Rădulescu a fost pus în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

- a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, unde a fost internată în comă, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale. Deşi în timpul operaţiei medicii

- a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, unde a fost internată în comă, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale. Deşi în timpul operaţiei medicii i-au scos din creier o parte din alice, unele însă au rămas acolo. "Întrebaţi-i pe guvernanţi cui vând ţara asta! Hoţi nenorociţi ce sunt!", striga, la spital, printre lacrimi şi sughiţuri, mama celui împuşcat.Lângă ea, prăvălită pe scaun şi privind în gol, soţia părea că încă nu realiza ce se întâmplase. Ioana Stan, soacra, a vorbit cu presa: "De-abia veniseră din Grecia, n-aveau de unde să ştie că balta era cumpărată. Acolo se scăldau ei de obicei. Am înţeles că l-a împuşcat cu alicea prin geam, după ce se urcase în maşină să plece".
Lacul nu era împrejmuit şi nici nu exista vreun indicator care să anunţe că era interzis scăldatul. În plus, proprietatea lui Rădulescu este doar luciu de apă, în timp ce terenul aparţine Apelor Române.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite