Alexandru Rădulescu, condamnat la 23 de ani închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul şef al Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN), Alexandru Rădulescu a fost condamnat, ieri, la 23 de ani de închisoare, după ce, anul trecut, a împuşcat mortal un

Fostul şef al Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN), Alexandru Rădulescu a fost condamnat, ieri, la 23 de ani de închisoare, după ce, anul trecut, a împuşcat mortal un tânăr cu arma de vânătoare. Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs.

Judecătorii Tribunalului Târgovişte nu au admis cererea lui Rădulescu de schimbare a încadrării faptei, din omor deosebit de grav în omor din culpă şi l-au condamnat pe fostul şef al AFAN la 21 de ani de închisoare pentru omor cu circumstanţe agravante, la care s-au adăugat doi ani pentru port ilegal de arme de foc. Deşi soţia victimei nu s-a constituit parte civilă, pentru a putea compărea ca martor în proces, condamnatul trebuie să scoată bani grei din buzunar.

Judecătorii au decis că ucigaşul trebuie să plătească mamei victimei două miliarde lei vechi, 600 milioane lei vechi tatălui acestuia şi 510 milioane lei vechi spitalului în care a fost internat Costin Rădulescu. Familia tânărului ucis consideră că sentinţa a fost corectă şi că în felul acesta s-a făcut dreptate.

Alexandru Rădulescu nu a fost prezent la proces, dar avocata sa a declarat că pedeapsa pentru clientul său este prea mare şi că va face recurs la instanţa superioară. Costin Rădulescu a fost împuşcat mortal, anul trecut, în timp ce se afla la scăldat, împreună cu doi prieteni, la balta concesionată de fostul şef al AFAN. Aflat în stare de ebrietate, Alexandru Rădulescu şi-a executat victima în cap, de la doar un metru distanţă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite