Alegeri cu greşeli de tipar şi mâncare stricată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegerile anticipate de la Cluj s-au desfăşurat fără incidente majore în prima parte a zilei

PSD Cluj a reclamat de dimineaţă că, în mai multe secţii de votare, buletinele de vot ar fi fost înlocuite cu copii ale acestora. Reprezentanţii Imprimeriei Ardealul au precizat că la tipărirea buletinelor de vot s-au folosit două tipuri de hârtie. 49 de buletine de vot au fost anulate.

Probleme cu mâncarea

Mai mulţi membri ai unor secţii de votare din Cluj-Napoca au reclamat că mâncarea pe care au primit-o era stricată şi au sesizat atât Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor, cât şi Biroul Electoral Municipal, care a dispus înlocuirea tuturor porţiilor de mâncare distribuite la secţiile de votare din Cluj-Napoca.
„Cartofii aveau un miros ciudat”, s-a plâns un bărbat dintr-o secţie din cartierul Zorilor. „Şniţelul arăta dubios”, a spus un altul, care supraveghea procesul de vot în Mărăşti. „Legea prevede că se acordă mâncare în limita a 8 lei de persoană. Cel mai probabil, costul va fi depăşit, iar primăria va fi nevoită să suporte diferenţa”, a declarat secretarul Primăriei Cluj-Napoca, Aurora Ţărmure, care a precizat că porţiile au fost pregătite la cantina primăriei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite