Alba Iulia: 11 trenuri au întârziat din cauza grevei angajaţilor CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Greva angajaţilor CFR a adus trenurile cu întârzieri de peste două ore în gara din Alba Iulia. Călătorii s-au rezoltat deoarece susţin că nu au fost informaţi despre protest. Trenul cu cea mai mare întârzierea a fost cel care circulă pe direcţia Viena-Bucureşti.

„Staţia din Alba Iulia nu s-a aflat în grevă, dar s-au semnalat întârzieri din partea unui număr de 11 trenuri care au fost oprite în alte localităţi.

Cea mai mare întârziere, de 120 de minute, s-a înregistrat pe ruta Viena-Bucureşti“, a spus Cornel Suciu, şef staţie CFR Călători Alba Iulia.

Călătorii au fost nevoiţi să aştepte ore bune trenurile.

„Nu am ştiut de acest protest. Am venit în gară de la ora 7.30.

image

Aveam tren în jur de ora 8.00 spre Bucureşti“, a spus Laurenţia Motolity, de 77 de ani din Alba Iulia.

„Am sperat că nu va fi grevă. Aveam trenul la ora 8.02.

image

Protestul este îndreptăţit din punct de vedere al angajaţilor, dar trebuiau să informeze călătorii cu câteva zile înainte, pentru a ştii şi noi cum să ne planificăm treburile“, a spus Teodora Haneş, de 60 de ani.

Au avut întârziere trenurile ce fac legătura între Târgu Mureş-Curtici, Iaşi-Timişoara, Teiuş-Deva, Braşov-Budapesta, Deva Teiuş, Timişoara-Târgu Mureş, Sibiu-ALBA Iulia, Alba Iulia-Sibiu, Craiova-Cluj – Napoca, Deva-Teiuş, Viena-Bucureşti. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite