Alba Iulia: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Adevărul la minut
Alba Iulia: Adevărul la minut

Alte ştiri din ediţia de astăzi a Adevărului de Seară de Alba Iulia.

Competiţie de biliard

Astăzi, la Alba Iulia se desfăşoară o competiţie naţională de biliard organizată la Nick Bowling Club. Se oacă pe două mese profesionale după regulamentul internaţional. La competiţie participă şi campionul naţional Ioan Ladanyi care va susţine şi câteva partide demonstrative. Valoarea totală a premiilor puse în joc se ridică la 1.000 de euro.


Distracţie pentru vârsnici

În data de 6 septembrie, de la ora 13.00, Aşezământul pentru Persoane Vârsnice „Sfântul Andrei” organizează Ziua Porţilor Deschise. Cu această ocazie se va aniversa şi împlinirea a trei ani de la înfiinţarea instituţiei. În programul manifestărilor se regăseşte o slujbă de Te Deum, un concert de muzică populară şi o masă festivă.

Mănăstire la Roşia de Secaş


La Roşia de Secaş va fi construit un ansamblu mănăstiresc ortodox care se va întinde pe circa 9000 mp. Pe terenul studiat, situat în extravilanul satului se vor construi o biserică, chilii, trapeza, arhondaric şi anexe. Beneficiarul acestui proiect este Parohia Ortodoxa Tiur-Obârşie, Schitul Obârşia Tiurului.


Amenzi la târgul de mărfuri şi animale

Ieri, cu ocazia târgului de mărfuri şi animale de la Câmpeni, poliţiştii au aplicat 29 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 18 sancţiuni de circulaţie. Valoarea totală a amenzilor a fost de 9.980 lei. De asemenea a fost confiscată o cantitate de peste 20 metri cubi de material lemnos, în valoare de 2.130 de lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite