Ajutaţi de olandezi- Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ajutaţi de olandezi- Revista presei sportive
Ajutaţi de olandezi- Revista presei sportive

Presa sportivă de azi scrie despre cum au reuşit suporterii Stelei să pună mâna pe câteva zeci de bilete pentru a putea intra la partida cu Twente, despre debutul echipei HCM Constanţa în Liga Campionilor sau reacţia lui Radu Voina faţă de performanţa obţinută de elevele sale în Danemarca. Printre alte subiecte, Sandra Izbaşa s-a întors în ţară, iar fraţii Klitschko sunt cei mai bine plătiţi boxeri din Europa.



Ajutaţi de olandezi
. Fanii roş-albaştri au apelat la ajutorul ultraşilor lui NEC Nijmegen, cu care s-au împrietenit toamna trecută, după "dubla" în urma căreia olandezii au eliminat Dinamo din Cupa UEFA. În scurt timp, au reuşit să pună mâna pe câteva zeci de bilete pentru a putea intra la partida cu Twente, şi, astfel, să-şi continue "războiul" cu Gigi Becali, scrie Gazeta Sporturilor.

Toreadori furioşi. HCM Constanţa debutează azi, în Liga Campionilor, contra spaniolilor de la Valladolid, pe care nu i-a bătut niciodată în întâlnirile anterioare. Pentru a patra oară în grupele Ligii Campionilor, HCM Constanţa speră ca în acest sezon să reuşească să se şi califice mai departe, scrie Gazeta Sporturilor.

Radu Voina despre naţionala feminină de handbal: "Singura echipă capabilă să ţină steagul sus". Antrenorul echipei naţionale de handbal feminin a României, Radu Voina, s-a arătat încântat de performanţa obţinută de elevele sale în Danemarca, acolo unde au câştigat Cupa Mondială de Handbal, scrie Sport Total FM.

Marile speranţe. La o săptămână după ce a suferit în Germania o intervenţie chirurgicală de reconstituire a tendonului ahilian drept, Sandra Izbaşa s-a întors în ţară. Accidentată grav la un antrenament în urmă cu 10 zile, Sandra Izbaşa are puterea să viseze din nou. Ea a revenit în ţară, călcând singură, fără cârje, purtând, însă, un dispozitiv special la piciorul drept, păstrând ghipsul doar la mâna stângă, scrie Pro Sport.

Fraţii Klitschko - tiparniţe de bani. Nemţii de la Bild au publicat recent o analiză financiară a celor mai bogaţi boxeri europeni la ora actuală. Conform Bild, Vitali si Wladimir câştigă în jur de 7 milioane de euro pentru fiecare luptă, scrie Kombat.ro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite