Ajută oamenii la nevoie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vara asta împlinesc trei ani de când sunt împreună. Un timp care s-a scurs foarte repede pentru ei, deoarece, pe lângă sentimentele pe care şi le împărtăşesc unul altuia, sunt şi extrem

Vara asta împlinesc trei ani de când sunt împreună. Un timp care s-a scurs foarte repede pentru ei, deoarece, pe lângă sentimentele pe care şi le împărtăşesc unul altuia, sunt şi extrem de ocupaţi. Ea e interpretă, una dintre cele mai bune voci ale României, iar el e managerul ei. Aaa! Am uitat să-i prezint. Dar sigur v-aţi dat seama. E vorba de Luminiţa Anghel şi Bogdan Fraedrich.

De ce sunt ei cuplul săptămânii? Ei bine, pe lângă activităţile lor, mai au timp şi de evenimente caritabile, pe care le organizează cu propria firmă. Luminiţa Anghel şi Bogdan Fraedrich formează unul dintre cele mai discrete şi elegante cupluri mondene. Dar nu se rezumă doar la a se afişa unul la braţul celuilalt la diverse evenimente. Cei doi sunt asociaţi la firma L.A. Entertainment Intl., o firmă care organizează evenimente. Unele dintre ele caritabile, lucru de lăudat.

Fondurile merg la cei nevoiaşi

Pentru data de 3 iulie, Luminiţa şi Bogdan au pregătit sosirea în România a marelui tenor Jose Carreras. Evenimentul intitulat Gala Charity Dinner va fi găzduit de Palatul Parlamentului şi are ca scop strângerea de fonduri pentru cazuri umanitare. Jose Carreras va susţine un recital extraordinar cu această ocazie, fiind acompaniat de o orchestră simfonică de la noi.

Fondurile strânse în urma evenimentului vor fi redirecţionate prin intermediul Fundaţiei United Way Romania către o serie de proiecte având ca beneficiari copiii bolnavi, bătrânii uitaţi în aziluri, oamenii fără adăpost etc.

Despre el

Bogdan Fraedrich s-a născut om de afaceri. Cel puţin de această părere sunt cei din jurul lui. Român de origine, el a fost plecat mulţi ani în Germania, unde a învăţat să facă afaceri. O ţară renumită pentru precizia şi corectitudinea cu care se fac lucrurile. Cu toate că a reuşit să-şi facă o viaţă acolo, Bogdan a revenit în România, unde a ales să facă tot ce ştie mai bine: afaceri. El are în prezent o firmă de organizări de evenimente împreună cu Luminiţa Anghel, precum şi una imobiliară. Bogdan este şi impresarul iubitei lui, Luminiţa Anghel.

Despre ea

S-a născut la 7 octombrie 1968, în Bucureşti. A absolvit Şcoala Populară de Artă, Secţia Canto-Muzică uşoară şi Facultatea de Sociologie-Psihologie din cadrul Universităţii "Spiru Haret". Încă din copilărie s-a îndrăgostit de muzică şi a început să cânte de când avea 8 ani. De atunci şi până în prezent a luat multe premii. În 1993, a câştigat Premiul I şi Trofeul Festivalului de Muzică Uşoară "Mamaia", în 2001 a câştigat locul întâi pentru cea mai bună interpretare şi premiul pentru popularitate în cadrul Festivalului Internaţional "Cerbul de Aur", iar în 2005 a reuşit o performanţă unică pentru România până acum: locul III la Eurovision, unde a cântat cu Sistem.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite