Ajalnicăriţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost ministru al Educaţiei, dar s-a comportat ca un ministru al Prostituţiei. Las’ că le punea elevilor întrebări la care el însuşi nu ştie să răspundă. Las’ că a făcut praf

A fost ministru al Educaţiei, dar s-a comportat ca un ministru al Prostituţiei. Las’ că le punea elevilor întrebări la care el însuşi nu ştie să răspundă. Las’ că a făcut praf admiterea la toate nivelurile, stimulând copiatul şi şpaga la profesor. Las’ că i-a cocoşat pe copii de mici, obligându-i să ducă în spate ghiozdane de trei ori mai grele decât limita normală. Dar personajul acesta a fost în stare şi de grozăvii mai mari, nefiind doar prost pregătit, ci şi perfect iresponsabil.

Se numeşte Cristian Adomniţei şi este unul dintre iepuraşii scoşi din căciulă de Relu Fenechiu, mentorul „grupului de la Iaşi”. Gogomănia recentă, cu votul „pentru” dat la Parlament şi cel „contra” de la Guvern, pe tema creşterii salariilor profesorilor cu 50%, îi arată personalitatea schizoidă. De fapt, individul nu crede nimic, pur şi simplu e oportunist. Operează fără să gândească. Iar un asemenea om s-a ocupat de Educaţie!

Şi cum asemenea personaje sunt condamnate să dea dintr-o boacănă în alta, a mai apărut şi porcăria cu elicopterul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative (MIRA). Carevasăzică, ministrul Cristian David avea un drum pe acasă, pe la Iaşi, cu ocazia inundaţiilor (ale naibii inundaţii, cum pică ele la ţanc!), şi atunci Adomniţei ce-a zis: Mă, Cristi, tu mai ai un loc în elicopter? Nu de alta, dar mă însor şi vreau s-ajung mai repede, că m-aşteaptă mireasa. Şi David, colegial, i-a făcut loc în elicopter.

Nasol moment pentru Tăriceanu: când sindicatele bat în poarta Guvernului ca să obţină salarii mai mari, iar premierul îşi trage buzunarele de urechi ca să arate că e lefter, nefericitul Adomniţei zboară la propria-i nuntă cu un elicopter al Internelor. Cursa s-o deconteze sindicatele...

Adomniţei am spus? Hmmm... acest nume are ceva nobil, chiar domnesc. Or, la cât de jalnic e acest fost ministru, ar trebui să-l cheme Ajalnicăriţei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite