Atenţie! Trafic infernal pe Autostrada Soarelui - Cozi de până la 10 km pe A2, la Feteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe autostrada către litoral se circulă cu matre dificultate. Traficul este infernal, iar la staţia de taxare de la Feteşti pentru traversarea Podului de la Cernavodă s-au format cozi de până la 10 kilometri, potrivit Infotrafic.

Potrivit centrului Infotrafic, pe tronsonul cuprins între km 133 şi 144 au avut loc, în această dimineaţă, mai multe tamponări, însă fără victime.

Pentru evitarea aglomeraţiei, poliţiştii recomandă folosirea unor rute ocolitoare: DN2 Bucureşti-Urziceni, DN2A  Slobozia-Hărşova-Constanţa, DN3 Bucureşti-Fundulea-Lehliu, DN3A Drajna-Feteşti.

Trafic infernal spre litoral. Zece kilometri de mașini la stația de taxare

Este a doua zi când se formează cozi la Feteşti. Şi vineri cozile la punctul de taxare s-au format cozi de câţiva kilometri. Pentru fluidizarea traficului, poliţiştii au deviat autoturismele de mare tonaj care tranzitau autostrada. În plus, angajaţii de la Drumuri şi Poduri au suplimentat numărul de benzi spre litoral.

FOTOREPORTAJ Cum a pierdut turismul românesc meciul cu Grecia: Mamaia s-a mutat la Marea Egee

Vreme bună pe litoral

Prognoza meteo este una favorabilă turiştilor care vor ajunge pe litoral în acest sfârşit de săptămână. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor ajunge la 29-31 de grade, în timp ce apa mării va avea aproape 26-27 de grade.

La ora 16.00 pornesc camioanele Liberty Parade! Traficul este îngreunat, peste 50.000 de tineri vin spre Olimp

Citiţi şi:

Înghesuiţi pe şine în drum spre litoral

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite