Aglomeraţie la “Litoraul pentru toţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aglomeraţie la “Litoraul pentru toţi”
Aglomeraţie la “Litoraul pentru toţi”

Biletele pentru cea de-a doua serie a programelor “Litoralul pentru toţi” şi “O săptămână la mare” s-au vândut în proporţie de 90%, respectiv 80%. Cel puţin aşa susţine Traian Bădulescu, purtătorul de cuvânt al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT).

Reprezentanţii ANAT estimau, înainte de demararea programului “Litoralul pentru toţi”, că  primele două săptămâni (perioada 1-15 septembrie) vor fi cele mai căutate, având în vedere că şi condiţiile meteorologice se anunţau mai bune. Pentru prima săptămână a programului au fost vândute toate biletele.

Şi preşedintele Federaţiei Patronale din Turismul Românesc (FPTR), Daniel Vasilescu, federaţie care derulează programul “O săptămână la mare”, susţine că pentru cea de-a doua săptămână a programului au fost vândute până acum 80% dintre bilete.

Vasilescu spune că pentru cea de-a treia serie s-au vândut doar 30% din bilete până acum, însă speră că vremea va fi în continuare frumoasă şi turiştii vor cumpăra în continuare bilete pentru litoral.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite