Agenţii de pază din Severin nu au trecut testul de simulare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii mehedinţeni i-au pus în dificultate pe agenţii de pază după ce au simulat două spargeri. Modul de intervenţie al paznicilor a fost comic, magazinele fiind jefuite fără

Poliţiştii mehedinţeni i-au pus în dificultate pe agenţii de pază după ce au simulat două spargeri. Modul de intervenţie al paznicilor a fost comic, magazinele fiind jefuite fără probleme.
Poliţiştii mehedinţeni de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi cei de la Compartimentul Prevenire au simulat, în noaptea de miercuri spre joi, jefuirea a două magazine de pe raza Severinului pentru a testa modul de acţiune al firmelor de pază aflate sub contract cu proprietarii respectivi. Poliţiştii şi patronii în cauză au dorit, în primul rând, să vadă în cât timp ajung agenţii la locul spargerii după declanşarea alarmei şi dacă sunt în stare să-i prindă pe hoţi şi să recupereze bunurile. Spărgătorii au fost poliţişti deghizaţi care au ştiut să-şi joace rolul de minune. La scenele tragicomice a asistat o armată de jurnalişti care s-au prăpădit de râs atunci când agenţii de pază au dat în bâlbâieli şi au acţionat haotic. Aceştia din urmă nu au reuşit să prindă nici hoţii şi nu au recuperat niciun bun furat. Dacă spargerile ar fi fost reale, patronii cu pricina ar fi rămas cu pagube importante, în condiţiile în care plătesc lunar aceste societăţi de pază. Şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Mehedinţi, comisarul Pantelică Bobârsc, ne-a declarat că societăţile de pază ar trebui să-şi revizuiască modul de acţiune în astfel de situaţii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite