Agenţie bancară oferită la cheie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rodica Lazăr, şefa agenţiei Luxor a Băncii Transilvania din Târgu Mureş, a uitat joi, în jurul orei 17.00, la plecarea de la serviciu, cheile în uşa agenţiei pe care o conduce. Situaţia

Rodica Lazăr, şefa agenţiei Luxor a Băncii Transilvania din Târgu Mureş, a uitat joi, în jurul orei 17.00, la plecarea de la serviciu, cheile în uşa agenţiei pe care o conduce.

Situaţia a fost sesizată de doi trecători care au anunţat, pe la ora 18.50, Poliţia, prin serviciul 112. „Vă pot spune că nimeni nu a intrat în agenţie, sistemul de alarmă fiind activat”, a declarat Augustin Tăurean, director al Sucursalei Târgu-Mureş a Băncii Transilvania, situaţie confirmată şi de Poliţie. 

Şefa agenţiei a fost sancţionată de Poliţie cu amendă contravenţională de 2.000 lei pentru faptul că nu a luat măsuri de funcţionare a sistemului de pază. Ea a evitat orice fel de declaraţii şi nu s-a prezentat la serviciu în cursul zilei de ieri.

„Astfel de evenimente se întâmplă şi nimeni nu află de ele. Dacă nu ar fi fost jaful de la Cluj, acest eveniment ar fi trecut neobservat. Despre sancţiuni este prematur să vorbim, în condiţiile în care nu avem încă o poziţie oficială referitoare la incident şi nici nu ştim dacă şi ce măsuri se vor lua”, a precizat Sergiu Mircea, responsabil al Biroului de Relaţii Publice al Băncii Transilvania.

Incidentul a avut loc la doar două zile după ce reprezentanţii băncilor au fost instruiţi la IPJ despre eficientizarea măsurilor de securitate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite