"Află că eşti bine" cu Loredana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Loredana va concerta, în această seară, de la ora 19.00, în Piaţa Revoluţiei din Capitală cu ocazia campaniei organizate de o firmă de produse cosmetice. Imnul campaniei este melodia "Află

Loredana va concerta, în această seară, de la ora 19.00, în Piaţa Revoluţiei din Capitală cu ocazia campaniei organizate de o firmă de produse cosmetice. Imnul campaniei este melodia "Află că eşti bine", şi este compusă chiar de artistă, special pentru eveniment. Mesajul piesei este unul de solidaritate între femei, în care se vorbeşte despre viaţă, optimism, speranţă şi decizii potrivite. Melodia şi videoclipul acesteia vor fi difuzate pe tot parcursul lui octombrie, lună dedicată luptei mondiale împotriva cancerului la sân. Intrarea este liberă la recitalul din această seară.

Cântăreaţa este pe piaţa muzicală de mai bine de 20 de ani. S-a lansat în anul 1986, la o emisiune muzicală televizată ("Steaua fără nume"), unde a câştigat Trofeul. În acelaşi an, este fericita câştigătoare a Marelui Premiu de la Festivalul "Mamaia", care i-a asigurat un loc printre artiştii vremii. Astăzi, Loredana este la fel de prezentă pe scena muzicii, cu albume noi, sounduri de ultimă generaţie şi… scandaluri. La începutul acestei luni, artista a fost acuzată că face gesturi obscene pe scenă.
(Ioana Mirică)

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite