Afaceri de 3,3 milioane de euro pentru Coface în 2007

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coface România a obţinut anul trecut o cifră de afaceri de 3,3 milioane de euro. Volumul de activitate desfăşurat în 2007 este de peste două ori mai mare (în creştere cu 129%), comparativ

Coface România a obţinut anul trecut o cifră de afaceri de 3,3 milioane de euro. Volumul de activitate desfăşurat în 2007 este de peste două ori mai mare (în creştere cu 129%), comparativ cu rezultatele raportate în 2006. Iar pentru anul acesta, reprezentanţii Coface se aşteaptă la o dublare a volumului de activitate derulat pe piaţa locală. În plus, pentru următorii trei ani, compania şi-a stabilit ca obiectiv creşterea cifrei de afaceri, în medie cu 60% pe an.

"Ne-am fixat ca obiectiv financiar dublarea cifrei de afaceri în 2008, în special pe seama creşterii din asigurările de credit şi a colectării creanţelor comerciale", a declarat directorul general al companiei, Cristian Ionescu. La finalul anului trecut, Coface România îşi desfăşura activitatea în trei domenii-cheie, precum informaţii de afaceri, colectare creanţe şi asigurare de credit.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite