Afacerea Radisson face victime şi în poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul-şef Marinică Buzatu, şeful Biroului Economic al Poliţiei Municipiului Timişoara, este cercetat disciplinar alături de alţi trei colegi pentru tergiversarea dosarelor din cazul

Comisarul-şef Marinică Buzatu, şeful Biroului Economic al Poliţiei Municipiului Timişoara, este cercetat disciplinar alături de alţi trei colegi pentru tergiversarea dosarelor din cazul Radisson.
Inspecţia internă a Poliţiei Timiş verifică dacă a existat vreun interes al comisarului-şef Buzatu în anchetele care îi vizau pe patronii dezvoltatorului imobiliar.

Firma a încasat sute de mii de euro de la zeci de persoane pentru apartamente care nu au fost construite. Victimele au reclamat frauda la poliţie de anul trecut, dar nu au primit un răspuns. "Am descoperit zece dosare la Biroul Economic, la comisarul-şef Buzatu, dosare în care nu s-a făcut nimic sau s-a trimis câte o adresă la care aşteptau răspuns o mie de ani", declară comisarul-şef Săndel Palade, şeful Poliţiei Timiş.

El susţine că a dispus Inspecţiei Interne cercetarea disciplinară a patru ofiţeri pentru tergiversarea anchetelor. Comisarul Buzatu se declară uimit. "Nu ştiam că sunt anchetat disciplinar. Nu am dosit niciun dosar. Probabil are legătură cu faptul că Nadaşdi (n.n. administratorul afacerii Radisson) stătea în chirie la unchiul soţiei mele", a spus Buzatu.

Urmăriţi penal

Potrivit Parchetului, s-a început deja urmărirea penală pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune împotriva lui Ciprian Nistor, acţionar al firmei, şi Andrei Nadaşdi, administrator.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite