Aeroporturile Otopeni si Baneasa, amenintate cu bomba de aceeasi persoana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aeroporturile Otopeni si Baneasa au fost amenintate, ieri, cu bomba, la un interval de aproximativ 30 de minute. Anunturile au fost facute la birourile de informatii, de catre aceeasi persoana care a

Aeroporturile Otopeni si Baneasa au fost amenintate, ieri, cu bomba, la un interval de aproximativ 30 de minute. Anunturile au fost facute la birourile de informatii, de catre aceeasi persoana care a vorbit in romana si engleza. In jurul orei 11.00, barbatul a sunat la Otopeni sustinand ca, intr-unul din magazinele de la terminalul Sosiri, se afla o bomba. In cateva minute, fortele speciale ale Brigazii Antitero din cadrul SRI au evacuat zona si au scotocit timp de o ora, dar nu au gasit nimic. Ceva mai tarziu, aceeasi poveste s-a repetat la Aeroportul Baneasa. Si aici s-a dovedit ca a fost vorba despre o alarma falsa. Dupa modul in care a fost facut anuntul, specialistii au ajuns la concluzia ca a fost facut de aceeasi persoana.
Ziarul Adevarul va prezinta in exclusivitate cum decurg "ostilitatile" in astfel de situatii. Redam in continuare o parte din discutiile pe care "teroristul" le-a avut cu biroul de Informatii al Aeroportului Otopeni, inregistrate de oficialitati.
Informatii Otopeni: Buna ziua!
"Teroristul": Buna seara!
Informatii Otopeni: Buna ziua!
"Teroristul": No, aici e seara in America.
Informatii Otopeni: OK
"Teroristul": Sunt cu Bin Laden. ala care a explodat America.
Informatii Otopeni: Asa...
"Teroristul" : Si voi arunca in aer un avion in Romania.
Informatii Otopeni: Ce cursa?
"Teroristul": TAROM, urmatorul avion care o sa aterizeze pe aeroport.
Informatii Otopeni: De unde sunati?
"Teroristul": Din California. USA. Il am pe Bin Laden langa mine, dar nu stie romaneste.
Informatii Otopeni: Bin Laden a pus bomba?
"Teroristul": Nu el, niste prieteni de-ai lui. Este un bar acolo care mi-a spus Bin Laden. Acolo e bomba nu stiu cum sa zic.
Informatii Otopeni: De ce au facut acest lucru?
"Teroristul": Motivul este ca sunteti aliati cu americanii. Asa a zis Bin Laden.
Informatii Otopeni: Dumneavoastra puteti sa-mi spuneti cine sunteti?
"Teroristul": Da, Vlad. Si mai sunt cu Gigi. Bin Laden este langa el. Prietenul meu m-a introdus la acest om. Este foarte, foarte destept. El spune ca bomba e la un magazin si in tot aeroportul. Eu vin in doua zile, ajung pe la noua seara la Otopeni si am un remote, daca stiti ce inseamna, ca o telecomanda. Asa, si bomba e pusa langa magazin. Acolo am pus o bomba in gunoi. Daca puteti sa o gasiti sunteti foarte buni. Eu vin cu remote-ul si apas pe buton si boom aeroportul. (...)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite