Aeronava Air India a aterizat din cauza fermentarii unor fructe mango

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aeronava Boeing 777, apartinand companiei Air India, a aterizat de urgenta joi seara la Otopeni din cauza fermentarii unor fructe mango aflate in cala. Acesta a fost motivul pentru care temperatura

Aeronava Boeing 777, apartinand companiei Air India, a aterizat de urgenta joi seara la Otopeni din cauza fermentarii unor fructe mango aflate in cala. Acesta a fost motivul pentru care temperatura din cala a crescut foarte mult, senzorii din cabina de pilotaj semnalizand astfel aparitia unui incendiu. Pilotul a actionat stingatoarele din cala, dar, dupa un timp, temeperatura a crescut din nou, luandu-se decizia unei aterizari de urgenta. Aeronava a aterizat in conditii de siguranta pe Otopeni, iar cei 205 pasageri au fost cazati peste noapte la hotel. In urma verificarilor s-a constatat ca nu fusese vorba de un incendiu, dar temperatura crescuta ar fi putut provoca pagube importante pentru ca in cala se aflau si cateva spray-uri cu insecticid.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite