Adriean Videanu, readus în prim-planul PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriean Videanu este președintele interimar al PDL București
Adriean Videanu este președintele interimar al PDL București

Fost primar al Capitalei, Adriean Videanu, unul dintre apropiaţii lui Vasile Blaga, a fost desemnat preşedinte interimar al organizaţiei PDL din Bucureşti.

Măsura luată ieri la nivelul organizaţiei PDL Bucureşti este prima acţiune a noii conduceri aleasă de Convenţia Extraordinară a partidului. După ce, sâmbătă, numele grele din PDL ca Vasile Blaga, Gheorghe Flutur şi Cezar Preda şi-au câştigat locurile în fruntea partidului, ieri a venit rândul unui alt membru din garda veche a democrat-liberalilor să fie instalat într-o funcţie de conducere.

„În prima sedinţă a BPN s-a decis nominalizarea pentru funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei de Bucureşti a lui Adriean Videanu", a spus Cezar Preda.

Astfel, Adriean Videanu îi succede la şefia PDL Bucureşti Elenei Udrea, care a anunţat în 12 iunie că demisionează din funcţie, ca urmare a rezultatelor slabe obţinute la alegerile locale.

Cezar Preda, responsabil de comunicare

Tot ieri, Videanu a fost desemnat şi preşedinte al Comisiei de strategii a partidului.

Democrat-liberalii au mai stabilit şi  responsabilităţile prim-vicepreşedinţilor partidului pe domenii de activitate. Cezar Preda se va ocupa de comunicare, Cristian Preda - de relaţii politice şi internaţionale, Dorin Florea - de administraţia publică locală, în timp ce Mihai Stănişoară - de relaţia cu societatea civilă, sindicatele, patronatele şi responsabil de organizaţiile interne. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite