Adriana Săftoiu se vrea deputat de Urlaţi-Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu, Adriana Săftoiu (foto), are toate şansele să devină deputat PNL de Prahova. Ea va candida pentru un mandat de deputat în colegiul Urlaţi

Fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu, Adriana Săftoiu (foto), are toate şansele să devină deputat PNL de Prahova. Ea va candida pentru un mandat de deputat în colegiul Urlaţi din judeţul Prahova, din partea PNL, şi va face echipă în campanie cu Teodor Meleşcanu, care va candida pentru Senat. În colegiu, cei mai mulţi primari vin de la PNL.

Ea crede că experienţa de purtător de cuvânt al Preşedinţiei ar trebui să îi fie de folos în campanie. "Ar trebui să mă ajute experienţa dobândită ca purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale. Este o provocare să-i reprezinţi pe ceilalţi. Acum rămâne de văzut cum voi reuşi să mă reprezint pe mine în faţa celorlalţi", a declarat ea pentru "Adevărul".

Un colegiu liberal

Colegiul Urlaţi este compus din oraşul Urlaţi şi alte 10 comune. La alegerile locale, PNL a reuşit să se impună masiv în localităţile ce alcătuiesc acest colegiu. Astfel, din cei 11 primari de localităţi, 8 sunt de la PNL, inclusiv primarul oraşului Urlaţi, unul este PSD-ist, unul PDL-ist, iar altul aparţine Partidului Naţional Democrat Creştin.

În aceste condiţii, este de aşteptat ca Adriana Săftoiu să câştige mandatul de deputat, mai ales că alte figuri notorii care candidează în Prahova, precum Adrian Năstase, Sever Voinescu sau Cătălin Avramescu se duc în alte colegii, cu preponderenţă în Mizil.

Adriana Săftoiu a mai fost aleasă pentru Camera Deputaţilor la alegerile din 2004 pe listele PD din Bucureşti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite