Adriana Karembeau, la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marii admiratori ai eternului feminin vor avea săptămâna viitoare motiv de zdruncin sufletesc: Adriana Karembeau, faimos top-model internaţional, va sosi la Bucureşti pentru a participa ca

Marii admiratori ai eternului feminin vor avea săptămâna viitoare motiv de zdruncin sufletesc: Adriana Karembeau, faimos top-model internaţional, va sosi la Bucureşti pentru a participa ca invitat de onoare la evenimentul "The One", care va avea loc pe 21 iunie la Studiourile MediaPro din Buftea.
Cu siguranţă, reprezentanţii sexului puternic se vor face luntre şi punte pentru a fi prezenţi la seara eleganţei Cei mai puţin norocoşi, care vor rata ocazia de a se bucura live de frumuseţea Adrianei, fostă Sklenarikova, au şansa de a urmări show-ul organizat de revista "The One" şi I.D. Sarrieri, la Pro TV, în ziua de Sânziene (24 iunie), de la ora 17.45.
Evenimentul a cărui invitată este frumoasa soţie a celebrului fotbalist francez Christian Karembeau va reuni pe acelaşi podium 30 de modele din România, despre care se spune că au făcut carieră la Paris, Milano sau New York. şi pentru că legendele spun că tânăra născută în Cehoslovacia este recunoscută ca fiind top-modelul cu cele mai lungi picioare, care măsoară, zic aceleaşi mituri, din talie până la călcâie 124 de centimetri, Roxana Ciuhulescu va avea ocazia să-şi întâlnească "rivala"
Adriana Karembeau are 35 de ani, se implică în foarte multe proiecte caritabile şi îşi foloseşte faima căpătată în perioada în care prezenta lenjerie de lux pentru firme celebre în scopuri umanitare. Ea este membră a Crucii Roşii şi a unei fundaţii care se preocupă de soarta copiilor bolnavi de SIDA, din Cambodgia. Poate aud şi "divele" noastre

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite