Adriana Iliescu speră să trăiască până când fiica ei va face 20 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adriana Iliescu, cea care până în 2006 deţinea recordul Guiness Book pentru cea mai bătrână mamă din lume, a fost de curând subiectul unui reportaj realizat de celebra publicaţie "Daily

Adriana Iliescu, cea care până în 2006 deţinea recordul Guiness Book pentru cea mai bătrână mamă din lume, a fost de curând subiectul unui reportaj realizat de celebra publicaţie "Daily Mail".

Potrivit reporterului, Adriana Iliescu (care a împlinit 70 de ani) ar putea fi confundată uşor cu străbunica fiicei sale. Cu toate acestea,Adriana e mândră că este mamă. Nu are prieteni apropiaţi şi nici familie, iar singura ei alinare este fiica în vârstă de 3 ani. Cele două trăiesc dintr-o pensie lunară de 1.200 lei şi din salariul de profesor universitar cu jumătate de normă al Adrianei.

Adriana Iliescu şi-a dorit întotdeauna un copil, dar nu l-a putut avea în tinereţe din cauza carierei universitare. Ea a precizat că a dus întotdeauna o viaţă sănătoasă, fără alcool şi ţigări şi speră că va trăi mult precum părinţii săi, astfel încât să-şi vadă copilul la 20 de ani. În cazul unui deces prematur, fiica sa ar urma să rămână în grija protecţiei copilului sau a doctorului Bogdan Marinescu, care este şi naşul acesteia.

Femeia a declarat că îşi va sfătui din timp copilul să nu repete greşeala sa şi să aibă un copil înaintea vârstei de 30 de ani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite