Adrian Copilul Minciună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Minune este învinuit de favorizarea infractorului
Adrian Minune este învinuit de favorizarea infractorului

După ce a fost interceptat de SRI şi s-a descoperit că ştia amănunte de la tentativa de omor comisă de fiul lui Nuţu Cămătaru într-un local bucureştean, manelistul Adi Minune s-a ales cu dosar penal. Adrian Minune a declarat la Parchet că habar nu are despre altercaţia în care Nuţulică a înjunghiat un rival, deşi într-o discuţie cu un procuror descrisese scenele scandalului.

Manelistul Adi Minune, pe numele real Adrian Simionescu, acuzat de favorizarea infractorului, a dat procurorilor mai multe informaţii cu privire la tentativa de omor, de la 19 septembrie 2010, din barul „Million Dolars". Procurorii l-au înregistrat, cu mandat de la judecător, cum oferea detalii despre agresorii conduşi de Ionel Balint, zis „Nuţulică", fiul lui Nuţu Cămătaru, dar şi despre victima înjunghiată, Marian Naca, zis Italianu', din clanul Caranilor. Cântăreţul obţinuse aceste informaţii, despre tentativa de omor, pe holul WC-ului din bar, de la fosta sa amantă, Monica Constantinescu, dansatoare la Taraf TV. Adi Minune a refuzat să dea o declaraţie scrisă. Un alt manelist, Florin Salam, care era la masă cu Adi Minune, este acuzat de mărturie mincinoasă. Mona, un subofiţer SRI, unul dintre patronii de la „Million Dolars" şi unul dintre agresori sunt arestaţi preventiv. Pe numele lui „Nuţulică", procurorii au emis mandat de arestare în lipsă.

Citiţi şi:

Salam şi Minune, prinşi în dosarul lui Nuţulică

„Am luat-o pentru o noapte, că aşa suntem noi, băieţii"

4 octombrie 2010

Adi Minune a fost interceptat atunci când povestea unui procuror ce i-a spus una dintre fostele sale amante, Monica Constantinescu, dansatoare la Taraf TV, martoră la tentativa de omor de la „Million Dolars".

Adrian Simionescu: Aşa. Nu m-am dus singur. Au venit nişte fete după noi la petrecere. Asta-i viaţa. De ce te duci la şase dimineaţa? Să mănânci ceva şi să stai cu o gagicuţă. Te duci s-asculţi muzică, că noi suntem sătui de muzică. Noi cântăm, noi cântăm toate astea. Aşa, pe la ora opt parcă, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. S-au dus toate fetele sus la baie.

Procuror: Cine mai era în restaurant?
A.S.: Păi erau, bine, dumneavoastră cred că îi ştiţi mai bine, erau ambele brigăzi.
...
A.S.: S-au dus fetele sus...
P.: Erau de-ai cui?
A.S.: Erau de-ai lui Nuţu şi erau de-ai noştri.
P.: Dar ai voştri care sunt?
A.S.: Finu, ai noştri, Caran, care, nu-i ştii?
P.: Păi şi cine a fost mai exact?
A.S.:  Au fost toţi.
P.: Păi care mai exact?
A.S.:  A fost Costel, Emil şi atât. Ăştia au fost doar ei cu băieţii.
P.: Adică? Şi din anturaj...
A.S.: Bodyguarzi, nu-i cunosc pe toţi.
P.: Şi în partea cealaltă?
A.S.: Din partea cealaltă a fost Nuţulică...
P.: Da, care este cine? Băiatul...
A.S.: Al lui Nuţu. Dumneavostră nu ştiţi? Mă puneţi să repet eu...
P.: Nu. Dar trebuie să stabilim cine a fost acolo, că aşa e meseria noastră. Aşa deci, Nuţulică. Aţi mai recunoscut pe cineva dintre cei care mai erau cu el?
A.S.: Vărul lui.
P.: Care se numeşte?
A.S.: Băiatul lui Nelu ăla bătrân, nu ştiu cum se numeşte.
P.: Silică.
A.S.: Îi spune, îi spune „Neastâmpăratul".
P.: „Neastâmpăratul". Şi erau singuri sau mai era cineva cu ei?
A.S.: Erau nişte fete la masă.
P.: Foarte tare. Aşa şi?
A.S.: Atât. Băieţi nu mai erau.
P.: Dar cum se numesc fetele?
A.S.: Îţi spun decât una care am... mi-e ruşine de dumneavoastră, ce să vă zic. Am luat-o pentru o noapte că aşa suntem noi, băieţii.
P.: Aşa.
A.S.: Un singur nume.
P.: Cum o cheamă?
A.S.: Mona o cheamă.

„Trebuie să desenăm, domnu' procuror? Cred că l-a tăiat"

Adi Minune (pe numele real Adrian Simionescu) îi povesteşte procurorului în ce împrejurări l-a înjunghiat Nuţulică pe un membru al clanului „Caranilor". 

Procuror: Ce s-a întâmplat în bar?
Adrian Simionescu: Fetele au zis că... din ce ştiu eu, că nu am văzut, din ce am întrebat-o pe fata asta. E convorbirea pe telefon. Nu am înregistrat-o, dar se poate verifica. A zis fata (Mona - n.r.): „Să moară fraţii ei, dacă a văzut, nimic". Se spăla pe mâini când a ieşit şi că ăla a întrebat ceva pe Italianu'.
P.: Ăla fiind cine?
A.S.: Unul dintre copii ăia, dintre băieţi.
...
A.S.: Nimic, absolut nimic. A văzut că, deci când se spăla, că s-a întâmplat foarte scurt, a zis. Italianu' s-a împins cu ei a zis, am fugit şi noi jos şi a venit jos. Atât. N-a văzut cine a dat.
P.: Păi, ce s-a întâmplat? S-au îmbrâncit sau chiar s-au lovit cu pumnii?
A.S.: Păi, ce e scurt, trebuie să desenăm, domnu' procuror? Cred că l-a tăiat şi s-au împins şi au fugit jos. Atât.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite