Adina P., de la Heaven, vrea să ia lecţii de pilotaj cu Mihai Leu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mare sărbătoare astăzi pentru fetele din trupa Heaven! Data de 17 februarieeste una importantă pentru cele trei graţii datorită faptului că lidera grupului, Adina Pântea. îşi serbează ziua

Mare sărbătoare astăzi pentru fetele din trupa Heaven! Data de 17 februarieeste una importantă pentru cele trei graţii datorită faptului că lidera grupului, Adina Pântea. îşi serbează ziua de naştere. Pentru a sărbători cum se cuvine, fetele şi impresarul lor, Radu Groza, au amânat cu două săptămâni lansarea primul album din cariera lor, intitulat "O parte din rai". Adina P. va sufla în această seară în cele 27 de lumânări ale tortului aniversar.
Managerul fetelor, Radu Groza, a pregătit o petrecere specială, care va avea loc în clubul Essenza, unde sunt invitate în jur de o sută de persoane: prieteni, fani, colegi din showbiz şi ziarişti .
"Special guest star" al serii va fi celebrul Gil Dobrică, dar se pare că nu va lipsi nici Mărginean din Chitila, unul dintre cele mai de succes nume din muzica românească actuală
Cealaltă Adină a trupei şi Roxxy, sora sărbătoritei, s-au aflat în pregătiri toată săptămâna, aşa că petrecerea nu va fi chiar o mare surpriză pentru aniversată Chiar dacă rămâne încă o surpriză cadoul pe care Adina îl va primi de la cei dragi astă-seară, cert este faptul că seducătoarea blondă îşi doreşte o maşină de teren, dar mai ales să ia lecţii de pilotaj cu celebrul Mihai Leu, un as în materie de raliuri.
şi, de la party-ul aniversar, nu vor lipsi cântările live! "O parte din rai" este o baladă care dă titlul materialului discografic care va fi lansat, dar CD-ul cuprinde zece piese, majoritatea de dragoste. "Melodiile sunt vesele şi au un mesaj pozitiv. Cu alte cuvinte, sunt asemeni nouă, adică: vesele şi optimiste", spun fetele de la Heaven.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite