Adi de la Valcea si Vali Vijelie, la puscarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adi de la Valcea si Vali Vijelie au ajuns zilele trecute dupa gratii in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Drobeta-Turnu Severin. Nu este vorba de o incarcerare fulgeratoare a manelistilor, ci de

Adi de la Valcea si Vali Vijelie au ajuns zilele trecute dupa gratii in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Drobeta-Turnu Severin.
Nu este vorba de o incarcerare fulgeratoare a manelistilor, ci de un recital inedit sustinut pentru "fratele lor" Gabriel Bivolaru, fostul deputat PSD, aflat de cateva saptamani aici pentru a-si ispasi condamnarea. Vizita celor doi interpreti a fost intampinata cu urale nu numai de intreaga suflare a detinutilor, ci si de cadrele penitenciarului. Adunati laolalta intr-o sala a unitatii, cei prezenti au savurat nu doar cantecele ,Suparat sunt, Doamne, suparat" sau ,La inchisoare", ci si piese de voie buna si petrecere. ,Gabi pot sa spun ca imi e ca un tata, mai mult ca un frate. Am venit sa cant, sa-i incalzesc sufletul si sa-l incurajez ca ii voi fi alaturi la greu", a declarat Adi de la Vancea. La randul sau, Vali Vijelie a precizat ca, initial, nu a stiut ca destinatia sa va fi puscaria. ,Adi mi-a zis ca imi va face o surpriza si ma va duce la puscarie. Am ramas surprins pana sa-mi spuna despre ce e vorba". Comandantul Penitenciarului Severin, col. Vasile Burcu, ne-a declarat ca recitalurile manelistilor fac parte dintr-un program mai amplu organizat cu ocazia Sarbatorilor de iarna pentru cei aproximativ 800 de detinuti barbati si femei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite