"Adevărul" te trimite Festivalul ARTmania!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevarul iti da ocazia sa iti vezi artisti preferati la Festivalul ARTmania! Trimite-ne un e-mail pe adresa concurs@adevarulholding.ro  in care raspunzi la intrebarea: „In ce an a fost organizat pentru prima oara Festivalul ARTmania?„  Poti castiga 10 abonamente la festivalul din cetatea Sibiului

Update Iată câştigătorii

Câştigătorii celor 10 invitaţii la Festivalul ArtMania.

Claudiu Vasilescu
Mara Turunen
Elena Ioana Isac
Zsolt Szabo
Diana Mereanu
Diana Breazu
Roşca Ciprian
Isac Daniel
Bănică Lucian
Eduard Scutelnic

Câştigătorii sunt rugaţi să sune la numărul 0372.130.372 pentru revendicarea premiului, sau să scrie pe adresa concurs@adevarulholding.ro.

Festivalul ARTmania 2011 prezinta un program cultural bogat si diversificat, adaptat publicului si atmosferei cetatii medievale prin concerte, expozitii si evenimente speciale dedicate artelor frumoase timp de sapte zile in luna august. Concertele din Piata Mare vor avea loc in zilele de vineri si sambata, 12 si 13 august: Sonata Arctica, Nevermore, Lacrimas Profundere au fost primele trupe confirmate, iar astăzi se anunţă cele mai aşteptate concerte ale anului pentru fanii ARTmania: Tarja Turunen şi Republica, binecunoscuta trupă britanică de rock alternativ, hotărâtă să cânte Ready to Go şi în România.
 
Festivalul ARTmania a devenit cunoscut în lume şi în ţară datorită concertelor organizate în cetatea medievală a Sibiului. Nume precum, Nightwish, Serj Tankian, the sisters of mercy, Within Temptation, H.I.M. şi mulţi alţi artişti au avut plăcerea de a concerta într-unul dintre cele mai frumoase oraşe din România. Festivalul creşte în fiecare an, îşi dezvoltă programul şi îşi fidelizează publicul.
 
În 2011, Tarja Turunen, regina rockului simfonic, cântă la Festivalul ARTmania din Sibiu în rolul de headliner pentru vineri. Recunoscută pentru incredibila sa voce şi prezenţa scenică impunătoare, steaua nordului a reuşit la cel de-al treilea album al carierei sale solo să se impună în rândul celor mai bune producţii ale momentului. Tarjia va concerta l;a Sibiu in data de 12 august.
Mai multe informaţii despre Festivalul Artmania 2011 sunt disponibile pe internet la adresa www.artmaniafestival.ro. Bilete pot fi achiziţionate din toate reţelele de specialitate, respectiv, Diverta, Germanos şi toate celalte reţele partenere Eventim, Cărtureşti şi online prin shop.artmania.ro, eventim.ro, myticket.ro.

CLICK AICI PENTRU A DESCARCA REGULAMENTUL CONCURSULUI

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite