„Adevărul de Seară“ apare şi la Zalău şi Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul de Seară“ lansează azi două noi ediţii, în oraşele Zalău şi Călăraşi, tirajul total al reţelei ajungând, astfel, la 532.000 de exemplare pe zi. Reţeaua, editată de Adevărul Holding, numără 36 de ediţii locale, care acoperă tot atâtea reşedinţe de judeţ.

„Adevărul de Seară Zalău“ va fi distribuit într-un tiraj de 6.000 de exemplare pe zi, de luni până vineri, şi de 4.000 de exemplare pe zi, în weekend. Ediţia este tipărită la tipografiile Garamond din Cluj-Napoca. Redacţia de la Zalău este coordonată de Olimpia Man şi aparţine de biroul regional din Cluj-Napoca, acesta fiind condus de Dana Gherman (redactor-şef) şi Marius Petrovai (publisher).

„Adevărul de Seară Călăraşi“ va fi distribuit într-un tiraj de 6.000 de exemplare, de luni până vineri, şi de 4.000 de exemplare, în weekend. Ediţia este tipărită la Tipomedia, tipografia Adevărul din Bucureşti. Redacţia de la Călăraşi este coordonată de Ionela Stănilă şi aparţine de biroul regional din Constanţa, care este condus de Sînziana Ionescu (redactor-şef) şi de Cătălin Niculae (publisher).

Redactorul-şef al reţelei „Adevărul de Seară“, Sabin Orcan, a declarat că cele două noi ediţii vor fi urmate, în curând, de altele trei. „Lansările din 28 mai confirmă, dacă mai era nevoie, faptul că acest proiect este unul pe termen lung. Şi arată că vom merge înainte cu dezvoltarea reţelei de redacţii locale până când vom acoperi întreaga hartă a ţării. După Slobozia şi Vaslui, iar acum, Zalău şi Călăraşi, vor urma în cel mai scurt timp alte trei ediţii. Nu a fost un drum uşor, dar sperăm ca din acest an să începem să culegem roadele“, a declarat redactorul-şef al reţelei „Adevărul de Seară“, Sabin Orcan.

Reţeaua „Adevărul de Seară“, 36 de ediţii locale

Reţeaua de cotidiene gratuite „Adevărul de Seară“, editată de trustul Adevărul Holding, are 36 de ediţii locale, care apar în reşedinţele de judeţ, şi este distribuită în 51 de oraşe.

Reţeaua a fost lansată în data de 17 octombrie 2008, şi a avut, iniţial, un tiraj total de aproximativ 250.000 de exemplare, fiind încă de la început cotidianul cu cel mai mare tiraj la nivel naţional. Odată cu lansarea noilor ediţii la Zalău şi Călăraşi tirajul total al reţelei ajunge la 532.000 de exemplare pe zi.

„Adevărul de Seară“ avea un număr de 483.000 de cititori în momentul în care pe piaţă apăreau doar 14 ediţii, cu un tiraj total de aproximativ 314.000 de exemplare pe zi, conform ultimului val al Studiului Naţional de Audienţă (SNA), realizat pentru perioada octombie 2008 - octombrie 2009.

Tiraj de 1 milion de exemplare pe zi

Reţeaua de cotidiene gratuite „Adevărul de Seară“ doreşte să ajungă la un tiraj de 1 milion de exemplare pe zi. „În următoarele date de audienţă, odată cu deschiderea ultimelor ediţii de pe hartă, sperăm să ne atingem ţinta de 1 milion de cititori pe zi. Ţin să le mulţumesc, în primul rând, celor 250 de colegi de la «Adevărul de Seară», care produc zilnic peste 180 de pagini de ziar şi peste 300 de ştiri online. Fără eforturile lor extraordinare, n-am fi reuşit să construim, atât de repede, cea mai mare fabrică de conţinut editorial din istoria presei româneşti“, a mai declarat redactorul-şef al reţelei „Adevărul de Seară“, Sabin Orcan.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite