"Adevărul" a trimis "afacerea Radisson" la Parchet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce am arătat cum firma SC Radisson a încasat, în Timişoara, sute de mii de euro pentru construirea a 43 de apartamente care nu au mai fost finalizate, procurorii au intrat pe fir. Acum,

După ce am arătat cum firma SC Radisson a încasat, în Timişoara, sute de mii de euro pentru construirea a 43 de apartamente care nu au mai fost finalizate, procurorii au intrat pe fir. Acum, patronul şi administratorul SC Radisson Invest SRL, Ciprian Nistor şi Andrei Nadasdi, sunt urmăriţi penal pentru înşelăciune.

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Timiş, Ion Braşoveanu, a luat decizia formării unei echipe speciale. "Am decis să facem o echipă care să se ocupe doar de acest caz. Astăzi am discutat cu cei de la Poliţie şi Parchetul Judecătoriei pentru a aduna toate plângerile depuse în cazul Radisson.

Cerem şi altor păgubiţi să facă plângeri", a mai spus Braşoveanu. Procurorul Mihaela Matei a informat că s-au conexat zece dosare penale.

Anchetatorii spun că s-a mai dispus o expertiză financiară pentru a se verifica modul în care s-au consumat banii adunaţi de la persoanele care au plătit între 50.000 şi 80.000 de euro pentru cele 43 de apartamente.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite