„Adevărul de Seară” i-a cucerit pe bistriţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele şapte mii de exemplare ale primului număr apărut ieri după-masă s-au epuizat în câteva ore. Primul număr al „Adevărului de Seară”, ediţia de Bistriţa, a ajuns în cutiile de distribuţie pe o ninsoare puternică.

Gratuitatea i-a nedumerit iniţial pe bistriţeni, dar foarte repede ei au pus mâna pe ziar, l-au răsfoit şi au rămas captivaţi de câte un articol. Victoria Vlaşin, care se afla în staţia de autobuz din zona Decebal când a apărut ziarul, ne-a spus că i-a atras atenţia articolul de pe pagina 16, deoarece omul despre care scrie în acea pagină poartă acelaşi nume ca şi ea.
Un alt cititor, care nu a vrut să-şi dezvăluie identitatea, ne-a explicat că ziarul este binevenit, însă nu gratuitatea sa contează, ci ca acesta să fie consistent. În acelaşi timp, Florin Creţa, un om de afaceri bistriţean, este de părere că pentru cetăţenii oraşului ideea de a distribui un ziar gratuit este binevenită.

Au coborât din casă să ia ziarul

În scurt timp de la difuzare, majoritatea bistriţenilor care aşteptau autobuzul în diverse staţii din oraş au mers acasă cu „Adevărul de Seară”. „Am luat şi pentru vecini. Stau aici aproape şi am văzut de vreo două zile căsuţa, iar astăzi când am văzut că au apărut ziarele am coborât în staţie pentru a lua câteva”, spune un pensionar din staţia Decebal.
Aseară, după ce ninsoarea s-a mai potolit, oamenii au primit cu mare interes ziarul, unii dintre ei întrebând chiar unde pot să mai găsească ziarul, deoarece cutiile de distribuţie lângă care se aflau ei erau deja goale.
Cei din staţiile de autobuz sperau chiar să îl găsească în staţia în care se vor da jos din autobuz. Studenta Angela Nagy s-a arătat mulţumită după ce a răsfoit ziarul pentru că a găsit în paginile acestuia locurile unde vor fi petreceri şi recomandări pentru petrecerea timpului liber.

Tinerii au fost entuziasmaţi

Tânărul care o însoţea a fost, de asemenea, plăcut suprins de faptul că are două pagini cu informaţii despre sport şi nu numai din fotbal, ci şi despre baschet, tenis, hochei, atletism. „O să îl iau de acum în fiecare zi”, a concluzionat el.

Se distribuie gratuit

„Adevărul de Seară”, cotidianul gratuit editat de Adevărul Holding, apare şapte zile din
şapte, fiind tipărit în 7.000 de exemplare şi distribuit gratuit. Cutiile de distribuţie se găsesc în staţiile de autobuz centrale, pe pietonalul Liviu Rebreanu, la primărie, dar şi în alte locaţii din oraş. Ediţia lansată aseară la Bistriţa este cea cu numărul 21 şi se alătură celor 20 deja existente în aproape toate oraşele mari din ţară. „Adevărul de Seară” a fost lansat ieri şi la Constanţa.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite