Adevăratul motiv pentru care nu a fost lansat iPhone 5!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lansarea telefonului iPhone 4S a fost o mare dezamăgire pentru fani, însă specialiştii în domeniu susţin că motivul pentru care nu s-a lansat iPhone 5 ţine de „bucătăria" Apple

Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Apple a făcut doar o jumătate de pas înainte cu lansarea iPhone 4S în loc să revoluţioneze cu un gadget iPhone 5 redesenat, scrie ste-ul cnet.com. Specialiştii de aici susţin că adevăratul argument pentru care s-au întâmplat aceste lucruri a fost legat de contractele pe care compania le are cu clienţii, acestea fiind făcute pe doi ani, iar compania nu a scos pe piaţă decât o strategie de marketing şi vânzări.

Cel mai recent smartphone al Apple nu reprezintă o actualizare a modelului anterior, ci este o momeeală pentru a „câştiga" noi utilizatori pentru telefoanele inteligente, susţin specialiştii la unison. După ce recent lansatul telefon va „îmbătrâni" (peste un an) se vor termina contractele iniţiale, iar atunci va fi cel mai prielnic moment pentru lansarea iPhone 5. Practic, cu acest model, doar oamenii care vor să întrerupă contractele aflate în derulare şi care sunt dispuşi să plătească despăgubiri firmei le vor cumpăra.

Practic, cu aceste modele S (3GS, 4S), compania nu face decât să-şi îmbăgăţească portofoliul de clienţi anual, nu doar o dată la doi ani, când expiră contractele.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite