"Aderarea Romaniei ar putea fi amanata pentru 2008"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Thomas Silberhorn, purtatorul de cuvant pe probleme europene al Uniunii Crestin-Sociale din Bundestag, considera ca aderarea Romaniei la UE ar trebui sa aiba loc mai degraba in 2008 sau chiar mai

Thomas Silberhorn, purtatorul de cuvant pe probleme europene al Uniunii Crestin-Sociale din Bundestag, considera ca aderarea Romaniei la UE ar trebui sa aiba loc mai degraba in 2008 sau chiar mai tarziu, nu in ianuarie 2007.
Silberhorn, al carui partid este partenerul de guvernare al crestin-democratilor, in actuala configuratie politica din Germania, a acordat un interviu postului de radio Deutsche Welle, in care afirma ca va propune ratificarea tratatelor de aderare ale Romaniei si Bulgariei in Bundestag, doar in momentul in care cele doua tari indeplinesc in totalitate conditiile cerute. Parlamentarul german este de parere ca, in cazul in care nu se vor face simtite schimbari substantiale in domeniile criticate de raportul Comisiei Europene, de anul trecut, atunci momentul integrarii trebuie reconsiderat. "In interesul ambelor parti", crede Silberhorn, acesta ar trebui amanat pentru 2008 sau chiar mai tarziu.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite