Adelina şi Cristi sunt potriviţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adelina Elisei, prezentatoarea ştirilor sportive ale Antenei 3, şi Cristian Chivu sunt cel mai la modă cuplu al ultimei perioade. Povestea lor nu este nici foarte originală, nici foarte

Adelina Elisei, prezentatoarea ştirilor sportive ale Antenei 3, şi Cristian Chivu sunt cel mai la modă cuplu al ultimei perioade. Povestea lor nu este nici foarte originală, nici foarte picantă, este una simplă, dar surprinzătoare prin faptul că el, tânărul căpitan al naţionalei, a ales o fată normală, serioasă, aflată la început de carieră.

La început, de comun acord, Adelina şi Cristian au vrut să ţină ascunsă relaţia lor tocmai pentru că amândoi ştiu foarte bine ce înseamnă să intri în atenţia presei avide de senzaţional. Până la urmă, într-o seară romantică, pe fondul sonor asigurat de muzica formaţiei Holograf, cei doi nu şi-au mai ascuns sentimentele de ochii lumii şi au sfârşit prin a se îmbrăţişa într-unul dintre localurile la modă ale Bucureştiului. De faţă erau foarte mulţi reprezentanţi ai presei...

Prin alegerea făcută, Cristian Chivu, un fotbalist de mare talent pe care se "bat" cluburi importante ale lumii, nu face decât să întărească părerea bună pe care multă lume o are despre el. Despre omul Cristi Chivu: într-un moment de vârf al carierei sale, când mai mult de jumătate dintre cele care se visează dive îi căutau disperate numărul de telefon, căpitanul naţionalei a fost cucerit de farmecul natural, de stilul nesofisticat al Adelinei Elisei. La doar câteva zile de la aflarea veştii că cei doi formează un cuplu, 90% dintre "comentatorii" mondeni erau de părere că sunt o pereche superbă.

Un Scorpion (Cristi -foto- este născut la 26 octombrie 1980) şi o nativă Capricorn (Adelina a împlinit 25 de ani la 3 ianuarie anul acesta)... două personalităţi puternice, dar care pot fi complementare. Un nou cuplu a intrat în atenţia opiniei publice.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite