Adela Popescu debutează ca prezentatoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni, la 21.30, Adela Popescu va debuta în postura de prezentatoare. Ea va fi gazda emisiunii "RBDmania ACASĂ", prilejuită de sosirea renumitei trupe la Bucureşti. Anul acesta nu se

Luni, la 21.30, Adela Popescu va debuta în postura de prezentatoare. Ea va fi gazda emisiunii "RBDmania ACASĂ", prilejuită de sosirea renumitei trupe la Bucureşti.

Anul acesta nu se va mai implica în nici un proiect de telenovelă, dar rămâne la postul Acasă, care a consacrat-o şi unde se mai află încă sub contract. Adela Popescu îşi încearcă acum norocul şi ca prezentatoare, o ipostază care o tentează: "Trebuie să recunosc că e un domeniu pe care nu sunt foarte sigură".

Vrea să primească un rol în teatru

Un alt punct de atracţie pentru Adela îl reprezintă scândura. Vedeta e pasionată de teatru, chiar dacă nu a avut timp prea mult pentru a se concentra asupra acestei laturi a carierei: "Îmi doresc foarte tare să fac teatru. Fizic, nu am avut timp să mă ocup până acum, dar pentru anul acesta mi-am propus şi acest lucru", ne-a declarat Adela. Nici la muzică nu a venit cu lecţia neînvăţată. Adela are în plan o serie de concerte şi un nou material discografic.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite