Adela Popescu în apropierea şatrei de ţigani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta Acasă TV le-a pregătit fanilor un nou videoclip Prezentatoarea emisiunii "În al 9-lea cer" a revenit pe platourile de la Buftea. De această dată, Adela Popescu a petrecut peste 12

Vedeta Acasă TV le-a pregătit fanilor un nou videoclip

Prezentatoarea emisiunii "În al 9-lea cer" a revenit pe platourile de la Buftea. De această dată, Adela Popescu a petrecut peste 12 ore la filmarea celui mai recent videoclip al său, la piesa "Mâine vine iar". Melodia este primul single de pe cel de-al treilea album al solistei, intitulat "Răspunsul meu".

Toate scenele din clip s-au filmat la Buftea, în două locaţii inedite. Primul platou de filmare a fost amplasat afară, foarte aproape de şatra ţiganilor din telenovela "Inimă de ţigan", iar al doilea, într-un superb apartament, complet alb.

La filmări, întreaga echipă a avut emoţii din cauza vremii care părea să le joace feste. Dacă în prima parte a zilei a plouat şi toţi au crezut că vor suspenda filmările, atunci când a apărut Adela, coincidenţă sau nu, a ieşit şi soarele.

"Am un sentiment foarte bun în ceea ce priveşte acest videoclip. Pe toată durata filmărilor, pe toţi ne-a însoţit o energie pozitivă debordantă. Mi-au plăcut foarte mult locaţiile în care am filmat" - a declarat Adela Popescu. Cele două vestimentaţii purtate de artistă în clip sunt create de Eniko Szanto, stilista MediaPro-ului. Pentru fiecare costumaţie, ea a adoptat un make-up adecvat. "Mâine vine iar" este un clip regizat de Dragoş Buliga şi alcătuit dintr-o înşiruire de amintiri ale Adelei.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite