Acuzaţii din dosarul "Mită pentru permise" rămân după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 20 de acuzaţi în dosarul privind eliberarea frauduloasă a permiselor de conducere rămân în continuare în arest. Judecătorii instanţei supreme respingând recursul formulat împotriva

Cei 20 de acuzaţi în dosarul privind eliberarea frauduloasă a permiselor de conducere rămân în continuare în arest. Judecătorii instanţei supreme respingând recursul formulat împotriva deciziei Curţii de Apel Bucureşti de prelungire a mandatelor de arestare. Iniţial, în acest caz au fost arestate, în 14 iunie, 17 persoane, majoritatea fiind funcionari în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Argeş.

Printre cei arestaţi se află şi şeful Serviciului Permise Argeş, Codruţ Gheorghe Vlăsceanu, precum şi adjunctul acestuia, Vasile Voinea. De altfel, Voinea ar fi spus în faţa instanţei că la ei au apelat chiar şi magistraţi.

Trimişi în judecată de DNA

Alte trei persoane implicate în scandalul eliberării frauduloase de permise auto au fost trimise în judecată de procurorii DNA la Oradea, sub acuzaţia de trafic de influenţă, fals şi uz de fals. Potrivit rechizitoriului procurorilor, în perioada martie-mai 2008, Vasile Marincaş, Mugurel Căluşetu şi Romeo Roşescu au cerut 22.400 de euro de la şase persoane, pentru a le facilita obţinerea permiselor de conducere în Argeş.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite